Arturoo Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Potrzebuje dobrego szpeca od Car-audio żeby mi sprawdził wzmacniacz bo coś w nim zdechło zna ktoś gdzieś jakiegoś sprawdzonego? Na katowickich jest taki gość....Multis...on tam już chłopakom ogarniał takie tematy...pisz do niego....
A4-Tomek Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Potrzebuje dobrego szpeca od Car-audio żeby mi sprawdził wzmacniacz bo coś w nim zdechło zna ktoś gdzieś jakiegoś sprawdzonego? Na katowickich jest taki gość....Multis...on tam już chłopakom ogarniał takie tematy...pisz do niego.... Dzięki wielkie PW poszło
Mario22 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Ja tez po robocie ... drugi raz psssyyyttt
Majkel Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Panowie... potrzebuje jakiś wtyk w sanepidzie, chodzi o "normalną" osobe mogącą pomóc przejść przez cały szereg formalności przy zakładaniu działalności gastronomicznej,znacie kogoś? Jak coś to dajcie znać na PW
stanley Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Panowie... potrzebuje jakiś wtyk w sanepidzie, chodzi o "normalną" osobe mogącą pomóc przejść przez cały szereg formalności przy zakładaniu działalności gastronomicznej,znacie kogoś? Jak coś to dajcie znać na PW chcesz kogoś podjebać? konkurencja ?
Majkel Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Panowie... potrzebuje jakiś wtyk w sanepidzie, chodzi o "normalną" osobe mogącą pomóc przejść przez cały szereg formalności przy zakładaniu działalności gastronomicznej,znacie kogoś? Jak coś to dajcie znać na PW chcesz kogoś podjebać? konkurencja ? nie nie... raczej coś otworzyć, i nie chce właśnie żeby później ktoś mnie podjebał
stanley Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Panowie... potrzebuje jakiś wtyk w sanepidzie, chodzi o "normalną" osobe mogącą pomóc przejść przez cały szereg formalności przy zakładaniu działalności gastronomicznej,znacie kogoś? Jak coś to dajcie znać na PW chcesz kogoś podjebać? konkurencja ? nie nie... raczej coś otworzyć, i nie chce właśnie żeby później ktoś mnie podjebał jebnij jakąś nazwę, która budzi zaufanie, np coś tam babunii a czy będziesz tam miał kebab czy rożno - jeden uj
Majkel Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Panowie... potrzebuje jakiś wtyk w sanepidzie, chodzi o "normalną" osobe mogącą pomóc przejść przez cały szereg formalności przy zakładaniu działalności gastronomicznej,znacie kogoś? Jak coś to dajcie znać na PW chcesz kogoś podjebać? konkurencja ? nie nie... raczej coś otworzyć, i nie chce właśnie żeby później ktoś mnie podjebał jebnij jakąś nazwę, która budzi zaufanie, np coś tam babunii a czy będziesz tam miał kebab czy rożno - jeden uj heheh... podstawa to marketing "U Babuni"
stanley Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Panowie... potrzebuje jakiś wtyk w sanepidzie, chodzi o "normalną" osobe mogącą pomóc przejść przez cały szereg formalności przy zakładaniu działalności gastronomicznej,znacie kogoś? Jak coś to dajcie znać na PW chcesz kogoś podjebać? konkurencja ? nie nie... raczej coś otworzyć, i nie chce właśnie żeby później ktoś mnie podjebał jebnij jakąś nazwę, która budzi zaufanie, np coś tam babunii a czy będziesz tam miał kebab czy rożno - jeden uj heheh... podstawa to marketing "U Babuni" chyba, że " U dziadzia"
Majkel Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 cos tam sie wymyśli Jak dobrze pójdzie to w przyszłym miesiącu start, wcześniej sporooo papierkologii
Mario22 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 cos tam sie wymyśli Jak dobrze pójdzie to w przyszłym miesiącu start, wcześniej sporooo papierkologii Spoty u manka na kebsie ... yno cie na turka przerobimy ...
Polko_V Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Panowie... potrzebuje jakiś wtyk w sanepidzie, chodzi o "normalną" osobe mogącą pomóc przejść przez cały szereg formalności przy zakładaniu działalności gastronomicznej,znacie kogoś? Jak coś to dajcie znać na PW chcesz kogoś podjebać? konkurencja ? nie nie... raczej coś otworzyć, i nie chce właśnie żeby później ktoś mnie podjebał jebnij jakąś nazwę, która budzi zaufanie, np coś tam babunii a czy będziesz tam miał kebab czy rożno - jeden uj heheh... podstawa to marketing "U Babuni" chyba, że " U dziadzia" chyba "U dziada":decayed:
Rekomendowane odpowiedzi