egon47 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 masz ich blachy ??---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żeby człowiek wiedział na co uważać ...... Biały VW Transporter T4 blachy SZO czerwony napis na dzwiach i tylnej klapie po niemiecku
Arturoo Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Brat był u znajomych w Cieszynie i poznał ich znajomego który ma to audi SportAudi RS/S/Forum :: Zobacz temat - Stosunkowo mocne S4 by Mirek & DIGITUN jak ja odpalil to az ciary ponoc przechodzily a o przyspieszeniu nie wspomne
miron78 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 masz ich blachy ??---------- post dopisany at 21:56 ---------- poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żeby człowiek wiedział na co uważać ...... biały vw transporter t4 blachy szo czerwony napis na dzwiach i tylnej klapie po niemiecku szoyt
Arturoo Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 masz ich blachy ??---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żeby człowiek wiedział na co uważać ...... nie przejmuj się, to nie kustosze z muzeum nie zbierają sztuki i antyków ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- masz ich blachy ??---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żeby człowiek wiedział na co uważać ...... Biały VW Transporter T4 blachy SZO czerwony napis na dzwiach i tylnej klapie po niemiecku
egon47 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 poprawilem Linki Audi ma 609 KM i 724 NM:slina: musze pojechac z bratem do niego zeby mnie przewiozl gosc ma swoj warsztat i wszystko sam robil jedynie strojenie DIGITUN
Arturoo Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Panowie....w środę w Bielsku (w Nałężu) chłopaki organizują większego spota...może wpadniecie na grila , pieczenie ziemniaczków ,pogaduchy ....etc...etc
miron78 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Panowie....w środę w Bielsku (w Nałężu) chłopaki organizują większego spota...może wpadniecie na grila , pieczenie ziemniaczków ,pogaduchy ....etc...etc nie
Arturoo Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Panowie....w środę w Bielsku (w Nałężu) chłopaki organizują większego spota...może wpadniecie na grila , pieczenie ziemniaczków ,pogaduchy ....etc...etc nie hehe...krótko i na temat
Majkel Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Panowie....w środę w Bielsku (w Nałężu) chłopaki organizują większego spota...może wpadniecie na grila , pieczenie ziemniaczków ,pogaduchy ....etc...etc Mi się szykuje prawdopodobnie jeszcze tydzień wolnego, więc jeśli się to nie zmieni to wpadne
Mario22 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Ja mam nocki wiec nie oplaca mi sie jechac na Bielsko na chwile ... ---------- Post dopisany at 08:07 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ---------- masz ich blachy ??---------- post dopisany at 21:56 ---------- poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żeby człowiek wiedział na co uważać ...... biały vw transporter t4 blachy szo czerwony napis na dzwiach i tylnej klapie po niemiecku szoyt Dobrze ze od dzis mam nocki ...
H4mm3R Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Panowie....w środę w Bielsku (w Nałężu) chłopaki organizują większego spota...może wpadniecie na grila , pieczenie ziemniaczków ,pogaduchy ....etc...etc nie Przyjedź, podobno siemiana ugrillują i całe Nałęże poje
Mario22 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Kiedy wrzucacie zimowki ... nad ranem pare stopni na plusie ... na poczatku listopada moze nawet troche wczesniej trza bedzie zrobic przekladke ...
H4mm3R Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Kiedy wrzucacie zimowki ... nad ranem pare stopni na plusie ... na poczatku listopada moze nawet troche wczesniej trza bedzie zrobic przekladke ... Jak się je kupi
Rekomendowane odpowiedzi