Bulik Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 siema , postaram się wpaść przez duże P ... kiedy jedziemy na gokarty :facepalm:"Nagle zobaczyłem, że jest dziura w ścianie. Pomyślałem jedno: Sandra" - TVN24 No widzialem to wczesniej ... miała laska pecha ... można powiedzieć ze zjadła zęby na gokartach
A4-Tomek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Co robimy z piątkowym zlotem ARENA czy FORUM ? Tez jestem za forum juz jest niestety za zimno wieczorami i trzeba pomyslec nad zimowkami :facepalm: również jestem za Forum a co do zimówek to czekam na śnieg :decayed: i tak czeka drugi komplet kół więc ino pod garaż podjechać
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ja też pod Forum mogę śmignąć....dla mnie niby lepiej ....niby
A4-Tomek Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ja też pod Forum mogę śmignąć....dla mnie niby lepiej ....niby Nie pitol ino przyjedź :decayed:
SebaMC Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ja też pod Forum mogę śmignąć....dla mnie niby lepiej ....niby Nie pitol ino przyjedź :decayed: no! później kebab
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 dziś miałem po 13 być w domu ,....a jeszcze w pracy jestem ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- ja też pod Forum mogę śmignąć....dla mnie niby lepiej ....niby Nie pitol ino przyjedź :decayed: no! później kebab czerwony sosik
Majkel Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Pany pomózcie, robimy mini ankiete bo sie zdecydować nie umie czego szukać na tył więc co waszym zdaniem lepiej się prezentuje, S4 czy S-line? jak narazie ciut bardziej do s-line'a przekonany jestem...
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 zdecydowanie bardziej czarne..matowe ramki mi się podobają
horny devil Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 i jeszcze ta rs`owa fela w 19"
egon47 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Pany pomózcie, robimy mini ankiete bo sie zdecydować nie umie czego szukać na tył więc co waszym zdaniem lepiej się prezentuje, S4 czy S-line? http://www.detailingworld.co.uk/forum/images/dto_garage/users/18416/4098.jpg http://img841.imageshack.us/img841/9799/ze8d.jpg jak narazie ciut bardziej do s-line'a przekonany jestem... Zawsze wydawało mi sie ze ES jest ładniejszy ale po tych zdjeciach sam niewiem moze jak by obydwa byly na glebach 19" ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- A cos z innej paczki
egon47 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 hehe Twoja spinka ?? Tak zdjecie z mojej sesji ślubnej
Mario22 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 hehe Twoja spinka ?? Tak zdjecie z mojej sesji ślubnej Prze ..uj ninja ....
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Pytanie jak ucierpią pasażerowie....auto ma się giąć...........ro normalne.... ma obsorbować max siłę
egon47 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Egon spinki fajne Niestety B5 w wypadkach wypadała bardzo słabo
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 trza na wariatów uważać i unikać awaryjnych sytuacji
Bulik Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 A cos z innej paczki http://imageshack.us/a/img27/4701/vq07.jpg :shock3: zrobiłeś tipsy na prawej ręce ??? szaaaacun :polew::polew::polew::polew:
egon47 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 A cos z innej paczki http://imageshack.us/a/img27/4701/vq07.jpg :shock3: zrobiłeś tipsy na prawej ręce ??? szaaaacun :polew::polew::polew::polew: Trzeba bylo jakos na weselu wyglądać zeby niebylo obciachu jak Paulina mi zakłada obrączke
Rekomendowane odpowiedzi