SebaMC Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 siema:hi: Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni co dłubiesz ?? Rozmyślaliśmy ostatnio nad ledami w środku, powiedz mi Artur jak swoje podświetlenie wewnątrz przerobiłeś? kupiłeś żarówki LED czy ktoś Ci jakieś moduły wstawiał? bo też mi zależy na ciepłej barwie, a nikaj nie umiem znaleźć takich żarówek:facepalm:
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 siema:hi: Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni co dłubiesz ?? Rozmyślaliśmy ostatnio nad ledami w środku, powiedz mi Artur jak swoje podświetlenie wewnątrz przerobiłeś? kupiłeś żarówki LED czy ktoś Ci jakieś moduły wstawiał? bo też mi zależy na ciepłej barwie, a nikaj nie umiem znaleźć takich żarówek:facepalm: Sam dłubałem....mogę zrobić foto w środku...mam u siebie sklepik ,gdzie w dobrym pieniądzu dostałem małe/ potrójne moduły w cieplej barwie...potem tylko trochę czasu...cyny i.... gotowe ...na spocie można to wyrezać bez problemu...jakieś 20-30 minut potrzeba ...
gregory Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Witajcie! Chciałem na spota wpaść w piątek, ale niestety zaś pod górkę miałem Następny spot się melduję w SG trza Ci sie bylo żenić? Ja nie narzekam za bardzo na razie A Pany dzieje się coś ostatnio w niedzielę pod M1 w zabrzu ??
SebaMC Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 siema:hi: Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni co dłubiesz ?? Rozmyślaliśmy ostatnio nad ledami w środku, powiedz mi Artur jak swoje podświetlenie wewnątrz przerobiłeś? kupiłeś żarówki LED czy ktoś Ci jakieś moduły wstawiał? bo też mi zależy na ciepłej barwie, a nikaj nie umiem znaleźć takich żarówek:facepalm: Sam dłubałem....mogę zrobić foto w środku...mam u siebie sklepik ,gdzie w dobrym pieniądzu dostałem małe/ potrójne moduły w cieplej barwie...potem tylko trochę czasu...cyny i.... gotowe ...na spocie można to wyrezać bez problemu...jakieś 20-30 minut potrzeba ... O widzisz, podasz mi adres sklepiku? po szychcie bym kiedyś podskoczył i kupił
horny devil Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 coś tam chłopaki klecą https://www.facebook.com/media/set/?set=a.601149586569960.1073741835.348076501877271&type=3
Bulik Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 coś tam chłopaki klecą https://www.facebook.com/media/set/?set=a.601149586569960.1073741835.348076501877271&type=3 gdzie oni to mają ???
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 siema:hi: Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni co dłubiesz ?? Rozmyślaliśmy ostatnio nad ledami w środku, powiedz mi Artur jak swoje podświetlenie wewnątrz przerobiłeś? kupiłeś żarówki LED czy ktoś Ci jakieś moduły wstawiał? bo też mi zależy na ciepłej barwie, a nikaj nie umiem znaleźć takich żarówek:facepalm: Sam dłubałem....mogę zrobić foto w środku...mam u siebie sklepik ,gdzie w dobrym pieniądzu dostałem małe/ potrójne moduły w cieplej barwie...potem tylko trochę czasu...cyny i.... gotowe ...na spocie można to wyrezać bez problemu...jakieś 20-30 minut potrzeba ... O widzisz, podasz mi adres sklepiku? po szychcie bym kiedyś podskoczył i kupił na przeciw stacji Statoil ,przy komisie samochodowym ul.11listopada jak dobrze kojarzę
horny devil Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 coś tam chłopaki klecą https://www.facebook.com/media/set/?set=a.601149586569960.1073741835.348076501877271&type=3 gdzie oni to mają ??? Maciejów ul. Knurowska wjazd na przeciwko mitasubischi
SebaMC Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Siema:hi: na L4 siema:hi: Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni co dłubiesz ?? Rozmyślaliśmy ostatnio nad ledami w środku, powiedz mi Artur jak swoje podświetlenie wewnątrz przerobiłeś? kupiłeś żarówki LED czy ktoś Ci jakieś moduły wstawiał? bo też mi zależy na ciepłej barwie, a nikaj nie umiem znaleźć takich żarówek:facepalm: Sam dłubałem....mogę zrobić foto w środku...mam u siebie sklepik ,gdzie w dobrym pieniądzu dostałem małe/ potrójne moduły w cieplej barwie...potem tylko trochę czasu...cyny i.... gotowe ...na spocie można to wyrezać bez problemu...jakieś 20-30 minut potrzeba ... O widzisz, podasz mi adres sklepiku? po szychcie bym kiedyś podskoczył i kupił na przeciw stacji Statoil ,przy komisie samochodowym ul.11listopada jak dobrze kojarzę Dzięki
A4-Tomek Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 no to zaczynamy drugi tydzień L4
Rekomendowane odpowiedzi