Arturoo Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Jak sie nic nie wys.a ro wpadnę.... ..... Edit...wyciąłem... wysłane z one v
NerVous Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 , Moze i ja wreszcie wpadnę A ma ktoś na zbyciu naklejkę klubową ?
dejvgliwice Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 dawno mnie nie było to też przywędruje znacie kogoś kto poleruje lamp z okolic Gliwic?
Arturoo Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 ,Moze i ja wreszcie wpadnę A ma ktoś na zbyciu naklejkę klubową ? Mam w aucie kilka sztuk jeszcze wysłane z one v
NerVous Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 dawno mnie nie było to też przywędruje znacie kogoś kto poleruje lamp z okolic Gliwic? Na Młyńskiej i Portowej odnawiają reflektory.
egon47 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 No ja niestety niemam auta;/ wiec niedam rady chyba ze ktos przez Knurow jedzie:decayed:
horny devil Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 No to knurow dzis zdymisjonowal. Mirona tez nie bedzie Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
egon47 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Jaka Firme polecacie do zregenerowania Turbo ??
dejvgliwice Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Jaka Firme polecacie do zregenerowania Turbo ?? w gliwicach kolo szpitala na radiowej jest koles co regeneruje i czysci turbo, ma dobre ceny
egon47 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 okej ja z Arturem przyjade a o tej firmie cos slyszeliscie MR Radka - Regeneracja turbin, turbosprężarek ??
MAJKI Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 okej ja z Arturem przyjade a o tej firmie cos slyszeliscie MR Radka - Regeneracja turbin, turbosprężarek ?? Egon zobacz tu juz dwóch znajomych robiło w 2.0 tdi i jak narazie jest ok tylko wiem że za pełną regenercje 1400zł chyba ale przynajmniej nie rozciekają sie po poł roku jak te z giełdy po 600-700zł no i masz rzut beretem ... turbo naprawa KONTAKT ↵ Adres i telefon do firmy turbo naprawa Wilcza Mnie dzis nie bedzie a chciałem sie spotkać i pogdac z młody żonkosiem hyhyhy ale nie dam rady hehe mecz ostatniej szansy POLACY NIC SIE NIE STAŁO !!!!
egon47 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 okej ja z Arturem przyjade a o tej firmie cos slyszeliscie MR Radka - Regeneracja turbin, turbosprężarek ?? Egon zobacz tu juz dwóch znajomych robiło w 2.0 tdi i jak narazie jest ok tylko wiem że za pełną regenercje 1400zł chyba ale przynajmniej nie rozciekają sie po poł roku jak te z giełdy po 600-700zł no i masz rzut beretem ... turbo naprawa KONTAKT ↵ Adres i telefon do firmy turbo naprawa Wilcza Mnie dzis nie bedzie a chciałem sie spotkać i pogdac z młody żonkosiem hyhyhy ale nie dam rady hehe mecz ostatniej szansy POLACY NIC SIE NIE STAŁO !!!! Majki PW ci wyslalem
dejvgliwice Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Panowie dzięki za spota i dobrego kebaba
egon47 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Dzieki za zlota i podwózke Arturro I Hammer i za vaga:wink: ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Cześć laski Siema Laska jestes w polsce??
Majkel Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Dzieki za zlota i podwózke Arturro I Hammer i za vaga:wink:---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Cześć laski Siema Laska jestes w polsce?? właśnie pakuje walize i zaraz jade na łikenda do Polski
Rekomendowane odpowiedzi