szymeniu Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Widzę że Miron już mnie zaanonsował na piątek Teraz już musisz wpaść choćby skały srały ... Wysłane z telewizora Note2 Termin zaklepany z wyprzedzeniem. Akurat będę u rodzinki najpierw Krapkowice a później Pyskowice i Bycina
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Widzę że Miron już mnie zaanonsował na piątek Teraz już musisz wpaść choćby skały srały ... Wysłane z telewizora Note2 Termin zaklepany z wyprzedzeniem. Akurat będę u rodzinki najpierw Krapkowice a później Pyskowice i Bycina :thumbup: Skosztujesz wybornego kebaba ... Wysłane z telewizora Note2
horny devil Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Jeszcze będziecie żałować starych dobrych B5 :polew:
szymeniu Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Widzę że Miron już mnie zaanonsował na piątek Teraz już musisz wpaść choćby skały srały ... Wysłane z telewizora Note2 Termin zaklepany z wyprzedzeniem. Akurat będę u rodzinki najpierw Krapkowice a później Pyskowice i Bycina :thumbup: Skosztujesz wybornego kebaba ... Wysłane z telewizora Note2 Tego legendarnego kebaba ...
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Widzę że Miron już mnie zaanonsował na piątek Teraz już musisz wpaść choćby skały srały ... Wysłane z telewizora Note2 Termin zaklepany z wyprzedzeniem. Akurat będę u rodzinki najpierw Krapkowice a później Pyskowice i Bycina :thumbup: Skosztujesz wybornego kebaba ... Wysłane z telewizora Note2 Tego legendarnego kebaba ... No stary tak dobrego kebaba nie ma nigdzie ... Wysłane z telewizora Note2
SebaMC Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Widzę że Miron już mnie zaanonsował na piątek Teraz już musisz wpaść choćby skały srały ... Wysłane z telewizora Note2 Termin zaklepany z wyprzedzeniem. Akurat będę u rodzinki najpierw Krapkowice a później Pyskowice i Bycina :thumbup: Skosztujesz wybornego kebaba ... Wysłane z telewizora Note2 Tego legendarnego kebaba ... No stary tak dobrego kebaba nie ma nigdzie ... Wysłane z telewizora Note2 Co racja to racja
tomaszstn Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Siemanko po dłuższym czasie :doh:prawie pół godziny czytania, polecieliście z tymi stronami Osiek, Pucek, gratki furek Może i ja w piątek dam radę wpaść, zobaczy się bliżej tego terminu
Mario22 Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Siemanko po dłuższym czasie :doh:prawie pół godziny czytania, polecieliście z tymi stronami Osiek, Pucek, gratki furek Może i ja w piątek dam radę wpaść, zobaczy się bliżej tego terminu No dawno Cie nie było ... pewnie nawet nie wiesz że są dwa ciasta do wyboru w kebabie ... grube i cienkie ... Wysłane z telewizora Note2
horny devil Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Siemanko po dłuższym czasie :doh:prawie pół godziny czytania, polecieliście z tymi stronami Osiek, Pucek, gratki furek Może i ja w piątek dam radę wpaść, zobaczy się bliżej tego terminu Już się martwiłem że dzieci Ci weszły na głowę i przepadłeś bez wieści
tomaszstn Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Ano nie wiem 1.5 miesiąca wolnego i nawet nie mam czasu na forum wejść, nie mówiąc już o przyjeździe na spota
Mario22 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Elo Wysłane z telewizora Note2
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Ja to może RS6 w piątek podjadę, jak ją wypoleruję na sobotnie wesele
horny devil Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Pany kto pracuje w ASO VW bo mi się zapomniało a sprawa jest. Może być na PW
Rekomendowane odpowiedzi