SebaMC Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Ano nie wiem 1.5 miesiąca wolnego i nawet nie mam czasu na forum wejść, nie mówiąc już o przyjeździe na spota urlop? 1.5 miecha
Mario22 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Mario Twoja ulubienica https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/q71/s720x720/1381306_10202192001710250_1676248912_n.jpg Dokładnie a wczoraj podobna znikła w knurowie ... z parkingu pod blokiem znikła Wysłane z telewizora Note2
horny devil Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Dzięki j**anym złodziejom zostałem lżejszy o dwa koło w dosłownym tego słowa znaczeniu i przenośni I weź tu pracuj uczciwie a luje na bezrobotnym zabiorą co twoje.
SebaMC Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Dzięki j**anym złodziejom zostałem lżejszy o dwa koło w dosłownym tego słowa znaczeniu i przenośni I weź tu pracuj uczciwie a luje na bezrobotnym zabiorą co twoje. Co Ci podjebali?
horny devil Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Rower z piwnicy. A 4 inne górale stały na sieni niczym nie zapięte
A4-Tomek Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 złodziejom to łapy przy d*pie trzeba upier*** A ja walczę z tylnymi hamplami trzy lata temu robione i sworznie w jarzmach zapieczone :facepalm: trzy wyciągnięte z trudem a czwarty urwany
Pucek Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Pany, będę miał na sprzedaż trochę gratów do B5, może się ktoś czymś zainteresuje, w odpowiednim czasie wszystko wystawię na forum/allegro:wink: 2 fotele przednie (kubełki) el. lędźwie, bez podgrzewania z poduchami + ori instalacja do lędźwi, krata jak w polifcie, mam do tego jeszcze kanapę bez oparcia, wzmacniacz amerykańskiej firmy U.S. Amps, skrzynia zamknięta z głośnikiem 25cm firmy ReAudio (ameryka, 300RMS) + kable sygnałowe i zasilające, kierownicę 4 ramienną z poduszką do polifta, komplet sprężyn H&R (-40mm) do B5 Quattro sedan, gwint do Q firmy KW, bagażnik dachowy do sedana B5 (ORI), diody alarmu do drzwi B5 i jeszcze się coś znajdzie
SebaMC Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 A ja dzisiaj walczyłem z mechanizmem wycieraczek, zapieczone skurwisyństwo poddaje sie normalnie przy tym aucie
horny devil Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Pany, będę miał na sprzedaż trochę gratów do B5, może się ktoś czymś zainteresuje, w odpowiednim czasie wszystko wystawię na forum/allegro:wink:2 fotele przednie (kubełki) el. lędźwie, bez podgrzewania z poduchami + ori instalacja do lędźwi, krata jak w polifcie, mam do tego jeszcze kanapę bez oparcia, wzmacniacz amerykańskiej firmy U.S. Amps, skrzynia zamknięta z głośnikiem 25cm firmy ReAudio (ameryka, 300RMS) + kable sygnałowe i zasilające, kierownicę 4 ramienną z poduszką do polifta, komplet sprężyn H&R (-40mm) do B5 Quattro sedan, gwint do Q firmy KW, bagażnik dachowy do sedana B5 (ORI), diody alarmu do drzwi B5 i jeszcze się coś znajdzie Jak wypłacą mi kasę z ubezpieczenia rowera to może się dogadamy co do kubłów
SebaMC Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Pucek jak spasuje kolor do mojej tapicery to byśmy się dogadali na kubły Jak wypłacą mi kasę z ubezpieczenia rowera to może się dogadamy co do kubłów Aś mnie uprzedził
Pucek Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 A ja dzisiaj walczyłem z mechanizmem wycieraczek, zapieczone skurwisyństwo poddaje sie normalnie przy tym aucie Pocieszę Cie, B7 kupiłem z zatartym mechanizmem wycieraczek:decayed: Ale dzisiaj wpadł nowy + nowy akumulator
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 A ja dzisiaj walczyłem z mechanizmem wycieraczek, zapieczone skurwisyństwo poddaje sie normalnie przy tym aucie Pocieszę Cie, B7 kupiłem z zatartym mechanizmem wycieraczek:decayed: Ale dzisiaj wpadł nowy + nowy akumulator To już wiemy czemu osiek furaka chciał sprzedać ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Pany, będę miał na sprzedaż trochę gratów do B5, może się ktoś czymś zainteresuje, w odpowiednim czasie wszystko wystawię na forum/allegro:wink:2 fotele przednie (kubełki) el. lędźwie, bez podgrzewania z poduchami + ori instalacja do lędźwi, krata jak w polifcie, mam do tego jeszcze kanapę bez oparcia, wzmacniacz amerykańskiej firmy U.S. Amps, skrzynia zamknięta z głośnikiem 25cm firmy ReAudio (ameryka, 300RMS) + kable sygnałowe i zasilające, kierownicę 4 ramienną z poduszką do polifta, komplet sprężyn H&R (-40mm) do B5 Quattro sedan, gwint do Q firmy KW, bagażnik dachowy do sedana B5 (ORI), diody alarmu do drzwi B5 i jeszcze się coś znajdzie Jak wypłacą mi kasę z ubezpieczenia rowera to może się dogadamy co do kubłów Ty się do nich nie zmieścisz
Mario22 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Pany, będę miał na sprzedaż trochę gratów do B5, może się ktoś czymś zainteresuje, w odpowiednim czasie wszystko wystawię na forum/allegro:wink:2 fotele przednie (kubełki) el. lędźwie, bez podgrzewania z poduchami + ori instalacja do lędźwi, krata jak w polifcie, mam do tego jeszcze kanapę bez oparcia, wzmacniacz amerykańskiej firmy U.S. Amps, skrzynia zamknięta z głośnikiem 25cm firmy ReAudio (ameryka, 300RMS) + kable sygnałowe i zasilające, kierownicę 4 ramienną z poduszką do polifta, komplet sprężyn H&R (-40mm) do B5 Quattro sedan, gwint do Q firmy KW, bagażnik dachowy do sedana B5 (ORI), diody alarmu do drzwi B5 i jeszcze się coś znajdzie Ile chcesz za audio ? Wysłane z telewizora Note2
Bulik Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 A ja dzisiaj walczyłem z mechanizmem wycieraczek, zapieczone skurwisyństwo poddaje sie normalnie przy tym aucie Pocieszę Cie, B7 kupiłem z zatartym mechanizmem wycieraczek:decayed: Ale dzisiaj wpadł nowy + nowy akumulator jeszcze trochę a będziesz wyglądał jak Twój avatar
Mario22 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 A ja dzisiaj walczyłem z mechanizmem wycieraczek, zapieczone skurwisyństwo poddaje sie normalnie przy tym aucie Pocieszę Cie, B7 kupiłem z zatartym mechanizmem wycieraczek:decayed: Ale dzisiaj wpadł nowy + nowy akumulator Przechodzone te b7 już w hu... :D:D Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi