Arturoo Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę
diman Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego
Arturoo Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego dzięki ...na Ciebie to można liczyć....a na tą resztę...z tym pfjoletowym na czele ...ehh szkoda gadać
diman Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego dzięki ...na Ciebie to można liczyć....a na tą resztę...z tym pfjoletowym na czele ...ehh szkoda gadać
szymeniu Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Dzięki Panowie za miły wieczór i miło mi było poznać nowych znajomych i oczywiście przybić piąteczkę ze starymi
Arturoo Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego dzięki ...na Ciebie to można liczyć....a na tą resztę...z tym pfjoletowym na czele ...ehh szkoda gadać coś mi to kropkiem śmierdzi :polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego dzięki ...na Ciebie to można liczyć....a na tą resztę...z tym pfjoletowym na czele ...ehh szkoda gadać Też żem za Ciebie wdupił kebsa w bułce bez zielonego
Pucek Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 No to po spocie, dawno nie było tak dużej wiary Wystarczyło że wpadłem... Dzięki za miło spędzony wieczór
Arturoo Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego dzięki ...na Ciebie to można liczyć....a na tą resztę...z tym pfjoletowym na czele ...ehh szkoda gadać Też żem za Ciebie wdupił kebsa w bułce bez zielonego spoko ziom jutro po 20 kończę dyżur pod tel......wpadaj na wódeczkę...zabierz po drodze dimana ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- No to po spocie, dawno nie było tak dużej wiary Wystarczyło że wpadłem... Dzięki za miło spędzony wieczór jeszcze raz graty nowego wozidła.. ... zazdroszczę
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego dzięki ...na Ciebie to można liczyć....a na tą resztę...z tym pfjoletowym na czele ...ehh szkoda gadać Też żem za Ciebie wdupił kebsa w bułce bez zielonego spoko ziom jutro po 20 kończę dyżur pod tel......wpadaj na wódeczkę...zabierz po drodze dimana Bd czekać
Pucek Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 No dzięki Artur, ja tez jestem zadowolony chociaż do niektórych aut jeszcze mi brakuje
diman Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 zrobił mi ,który choć fotę kebaba ?? ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- to na maila poproszę Ciachnąłem za ciebie jednego dzięki ...na Ciebie to można liczyć....a na tą resztę...z tym pfjoletowym na czele ...ehh szkoda gadać Też żem za Ciebie wdupił kebsa w bułce bez zielonego spoko ziom jutro po 20 kończę dyżur pod tel......wpadaj na wódeczkę...zabierz po drodze dimana ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- No to po spocie, dawno nie było tak dużej wiary Wystarczyło że wpadłem... Dzięki za miło spędzony wieczór jeszcze raz graty nowego wozidła.. ... zazdroszczę Pisze sie na ta wodeczke
WIŚNIA Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Również dziękuje aż krwotoku z nosa dostałem z wrażenia
gregory Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Fajny był spocisz. Wiary sporo. Fury mega. Ja to się tym B5 nie będę pokazywał już, lepiej Coupe podjechać bo to niby klasyk i każdy zrozumie No chyba że uda mi się kiedyś zamienić B5 to nieśmiertelne B5
dejvgliwice Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Fajny był spocisz. Wiary sporo. Fury mega. Ja to się tym B5 nie będę pokazywał już, lepiej Coupe podjechać bo to niby klasyk i każdy zrozumie No chyba że uda mi się kiedyś zamienić B5 to nieśmiertelne B5 Coupe wymiata ja swoim Afn'em nie miałem szans 110 kucy robi swoje
SebolA4 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Dzieki za mega spocisza.Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi