horny devil Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Diman jak się upalało B8. Widziałem ten krawężnik pod kebabem brałeś jak Range Roverem :polew:
Mario22 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Diman jak się upalało B8. Widziałem ten krawężnik pod kebabem brałeś jak Range Roverem :polew: Upalał pół nocy ... i woził panienki z dyskotek ... Wysłane z telewizora Note2
A4-Tomek Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 kurde szkoda że mnie nie było
SebaMC Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Diman dopiero teraz przyjechał do dom:grin:
Gość .... Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 dzięki za spot Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalk
SebaMC Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 horny, dogadaj się z gościem, bier bude i przekładaj ze swojego Audi A4 1550.00 PLN. SĘDZISZÓW MAŁOPOLSKI /k.RZESZOWA - otoMoto.pl
Pucek Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 po robocie... Chyba trzeba dziś rozpalić ostatniego grilla w tym sezonie
Bulik Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 sie ma trole ..... jakby ktoś miał niepotrzebne plastiki (osłony) na tylne słupki do B5 sedan to mi tu meldować ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- ...pany jak to jest,jakbym chciał wsadzić taaaaaakie cudo do mojego parcha.... ??? tam coś było z wieloklinem, z tego co pamietam... kto podpowie ?
SebaMC Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 sie ma trole ..... jakby ktoś miał niepotrzebne plastiki (osłony) na tylne słupki do B5 sedan to mi tu meldować ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- ...pany jak to jest,jakbym chciał wsadzić taaaaaakie cudo http://s21.postimg.org/ox11ahtj7/kie.jpg do mojego parcha.... ??? tam coś było z wieloklinem, z tego co pamietam... kto podpowie ? Mały wieloklin był w przedliftach a duży w poliftach, jak masz kiere esową z polifta a auto poliftowe to potrzebujesz 'przejściówkę'.
Mario22 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 sie ma trole ..... jakby ktoś miał niepotrzebne plastiki (osłony) na tylne słupki do B5 sedan to mi tu meldować ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- ...pany jak to jest,jakbym chciał wsadzić taaaaaakie cudo http://s21.postimg.org/ox11ahtj7/kie.jpg do mojego parcha.... ??? tam coś było z wieloklinem, z tego co pamietam... kto podpowie ? Ty co chcesz podnieść wartość auta ????
diman Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Diman jak się upalało B8. Widziałem ten krawężnik pod kebabem brałeś jak Range Roverem :polew: Na to padło żadna fajna d*pa nie leci
A4-Tomek Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 sie ma trole ..... jakby ktoś miał niepotrzebne plastiki (osłony) na tylne słupki do B5 sedan to mi tu meldować ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- ...pany jak to jest,jakbym chciał wsadzić taaaaaakie cudo http://s21.postimg.org/ox11ahtj7/kie.jpg do mojego parcha.... ??? tam coś było z wieloklinem, z tego co pamietam... kto podpowie ? Ja mam przed liftową kierę z S4 tam jest mały wieloklin a że nie chciałem szukać przejściówki do poliftowej to jest przed liftem
Arturoo Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Diman jak się upalało B8. Widziałem ten krawężnik pod kebabem brałeś jak Range Roverem :polew: Na to padło żadna fajna d*pa nie leci wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Diman jak się upalało B8. Widziałem ten krawężnik pod kebabem brałeś jak Range Roverem :polew: Na to padło żadna fajna d*pa nie leci A widziałeś kiedyś sikające laski na widok chińskich felg ... :grin::grin:
horny devil Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Diman jak się upalało B8. Widziałem ten krawężnik pod kebabem brałeś jak Range Roverem :polew: Na to padło żadna fajna d*pa nie leci :polew: ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- horny, dogadaj się z gościem, bier bude i przekładaj ze swojego Audi A4 1550.00 PLN. SĘDZISZÓW MAŁOPOLSKI /k.RZESZOWA - otoMoto.pl Po co się pchać w bagno?? No i co miał bym przełożyć niby??
Rekomendowane odpowiedzi