NerVous Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Różnią się czymś ramiona wycieraczek Uk od Eu z Passata b5fl ?
Mario22 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 On gorzej nawija po angielsku niz ja :eek: Wysłane z telewizora Note2
dejvgliwice Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- Różnią się czymś ramiona wycieraczek Uk od Eu z Passata b5fl ? chyba tak ale nie dam se ręki obciąć
gregory Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 SiemkaMam do was pytanko poszlibyście cos w ten deseń co na filmie? Dreamvag Touran daily car on Vimeo Że co gadałeś na ostatnim spocie mi, że już wyrosłeś z rezania?
Majkel Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 SiemkaMam do was pytanko poszlibyście cos w ten deseń co na filmie? Dreamvag Touran daily car on Vimeo Że co gadałeś na ostatnim spocie mi, że już wyrosłeś z rezania? z tego się chyba nie wyrasta
Polko_V Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- Różnią się czymś ramiona wycieraczek Uk od Eu z Passata b5fl ? chyba tak ale nie dam se ręki obciąć pewnie, że się różnią...choćby tym, że są w drugą stronę wyprofilowane:wink: ...a ponadto coś w nich ni blanga, bo wycierają na prawą stronę
Rekomendowane odpowiedzi