Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Artur i jak tam dystanse? Za duże fciul.......8-10 mm max do tego koła wysłane z one v
SebaMC Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 10 mam jakbyś chciał, tyle, że bez centra
A4-Tomek Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Pucek będziesz w piątek na spocie? Bo nadal chce przygarnąć ten bagażnik od Ciebie
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Pucek będziesz w piątek na spocie? Bo nadal chce przygarnąć ten bagażnik od Ciebie Będę, nawet go dzisiaj wykopałem z garażu:decayed:
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Otwórz wątek wyprzedaży garażowej ... i kiedy zapodasz wątek o B7 ...
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Otwórz wątek wyprzedaży garażowej ... i kiedy zapodasz wątek o B7 ... No trochę tego będzie jak wszystko ogarnę, temat o B7? hmm nie wiem, od pewnego czasu nie zakładam już wątków o swoich autach
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Otwórz wątek wyprzedaży garażowej ... i kiedy zapodasz wątek o B7 ... No trochę tego będzie jak wszystko ogarnę, temat o B7? hmm nie wiem, od pewnego czasu nie zakładam już wątków o swoich autach Chyba że tak
horny devil Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 dzięki horny za info spox :hi:
Rekomendowane odpowiedzi