Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 BRY :hi:Dziewczyny leci ktoś na Żory w czwartek ??? Bo jak Gliwice nie pojadą to nie ma sensu tam jechać
gregory Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Wiem wiem, muszę podjechać bo już nie ma w czym prać :polew: To dla przyszłej kiedyś tam kiedyś teściowej (może) Punktujesz już dziś Chyba ci zależy żeby przyszła teściowa dobrze o tobie myślała
SebaMC Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Wiem wiem, muszę podjechać bo już nie ma w czym prać :polew: To dla przyszłej kiedyś tam kiedyś teściowej (może) Punktujesz już dziś Chyba ci zależy żeby przyszła teściowa dobrze o tobie myślała To i tak nic nie da
miron78 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 Organizujemy jakieś picie na Sobotę? albo piątek ? może bym ogarnął jakiś domek co wy na to ?
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Organizujemy jakieś picie na Sobotę?albo piątek ? może bym ogarnął jakiś domek co wy na to ? W sobotę w Aqua Brax ludki z tuningowych autek (gleba, air, dobre koło) mają zakończenie sezonu z popijawą
SebaMC Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 W sobotę bym się pisał, w piątek po spocie mam już plana
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Mam nocki.... .....się Mario ucieszy wysłane z one v
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 W sobotę odpadam ->ubieram strój pralki i cisnę na Mayday:kox: A co do piątku, w sumie czemu nie, tyle że będzie to mało alkoholowa impreza bo w sobotę mam w ciul roboty
Majkel Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 no to odpuszczamy proponuje zorganizować coś po 23-cim, wtedy będe w kraju
Rekomendowane odpowiedzi