horny devil Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Co Ty mowisz, w nowych autach normalnie sprezarka chodzi nawet zima Fakt B5 to nowe auto ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Hammer ty i ten twoj humor Horny no nie gadaj że Ci się klima wysrała, bo nie uwierzę Działała normalnie do czasu az temp nie spadla w okolicy zera wiec chwilowo nie mam jak sprawdzic by pozbawic cie twych obaw Niby dlaczego miala by pasc. Dzialala dobrze ostatnie dni
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Co Ty mowisz, w nowych autach normalnie sprezarka chodzi nawet zima Fakt B5 to nowe auto ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Hammer ty i ten twoj humor Horny no nie gadaj że Ci się klima wysrała, bo nie uwierzę Działała normalnie do czasu az temp nie spadla w okolicy zera wiec chwilowo nie mam jak sprawdzic by pozbawic cie twych obaw Niby dlaczego miala by pasc. Dzialala dobrze ostatnie dni Żartuję
SebaMC Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 bry. Dzięki za życzenia a tak z ciekawości, w B6/B7 i młodziej, działa klima w zimę?
horny devil Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Seba drazysz Za chwile ktos wypali ze b5 to juz zabytek i archaiczne rozwiazania tam sa
danielom Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Co Ty mowisz, w nowych autach normalnie sprezarka chodzi nawet zima Fakt B5 to nowe auto ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Co Ty dupisz, czytaj ze zrozumieniem, przeciez horny pisal ze wszędzie tak jest czyli w nowszych też
SebaMC Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Dzięki Hammer! Widzę, że wywołałem małą burze tą klimą ...
Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Seba drazysz Za chwile ktos wypali ze b5 to juz zabytek i archaiczne rozwiazania tam sa Bo to prawda. ...... wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Seba Wszystkiego Najlepszego :beer:
SebaMC Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 :drinks: Dzięki Panowie, niestety jutro pierwszy dzień do roboty po ponad 3 tydniach przerwy
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Co Ty mowisz, w nowych autach normalnie sprezarka chodzi nawet zima Fakt B5 to nowe auto ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Co Ty dupisz, czytaj ze zrozumieniem, przeciez horny pisal ze wszędzie tak jest czyli w nowszych też To Ty dupisz farmazony że niby w nowszych autach klima działa
danielom Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Co Ty mowisz, w nowych autach normalnie sprezarka chodzi nawet zima Fakt B5 to nowe auto ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Co Ty dupisz, czytaj ze zrozumieniem, przeciez horny pisal ze wszędzie tak jest czyli w nowszych też To Ty dupisz farmazony że niby w nowszych autach klima działa Byłem przekonany, że od b6 nie ma progu +5', wiec mój błąd, ale nie zmienia to faktu ze przekręcasz zupełnie to co powiedziałem. Dziękuje, skończyłem.
tomaszstn Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 :drinks: Dzięki Panowie, niestety jutro pierwszy dzień do roboty po ponad 3 tydniach przerwy Lajcik, co ja miałem powiedzieć jak szedłem po 2 miesiącach ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Siemanko
neimaD Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 :h8: Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi