miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 siema czopki . jak tam po nartach ? miron mi dzisiaj narzekał ze Non stop bakanie było, ze śniegu mało ,ze droga h*jowa a potem mi babe podrywał :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: wszystko się zgadza prócz jednego - z tym podrywaniem to było w drugą stronę I Twoja średnio była zadowolona że już wracałeś z butiku Ps. Majki co do A5 Czarka i jej sprzedaży to powód nr 2 Ps.2 A co do nart to kolejny mega mega zajefajny wyjazd klubowy zaliczony - było NIEDOOPISANIA tak pięknie Przez całe 7 dni w Austrii na Tyrolskich szczytach piękne palące słońce i niebieściutkie niebo Śniegu to poszalenia wystarczająco Ludzi malutko Apartament 65m wystarczający Śmiechu po pachy - nogi bolą od zjazdów a brzuchy od śmiania No i najważniejsze - wieczorami oczywiście towarzyszyła nam finlandia, którą z łatwością się kupowało za 29zł za 1l
stanley Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 siema czopki . jak tam po nartach ? miron mi dzisiaj narzekał ze Non stop bakanie było, ze śniegu mało ,ze droga h*jowa a potem mi babe podrywał :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: finlandia, którą z łatwością się kupowało za 29zł za 1l mam nadzieję, że łatwo mi przywieźliście
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 tak, tak - Gregor chyba Ci kupił 2 butelki Ps. Stasiu - Gregor wykonał 2 skoki na tej poduszce co była niedaleko tej knajpy gdzie przerwy na browara robiliśmy (ten prawy stok z orłem) Szacun oczywiście za samą decyzje i skok ale jak zobaczysz filmiki to sie będziesz turlał ze śmiechu Filmiki mają już nawet swoją nazwę " Skok Tofika "
neimaD Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
horny devil Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zawsze tak mówię dzień góra dwa po przepiciu
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 zostaje abstynetem:facepalm: cugle ktoś skrócił ??? ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ---------- pewnych praw nie daj sobie odebrać....
horny devil Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Gdyby tak wpadły "lewe" pieniążki Eibach -
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Gdyby tak wpadły "lewe" pieniążki Eibach - szukaj weitec'a zayebiście się na tym jeździ ....jest tylko ciut niżej od 1be ....a prowadzi sie jak gokart
Polko_V Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Gdyby tak wpadły "lewe" pieniążki Eibach - jak Ty kombinujesz:facepalm:...byś se wreście na gwinta skusił ...prawie jak Arturek:wink:...tylko, że z hamplami...312, 321...345. A tak byś je jepnął gwintem na stół...to pieniążki zaoszczedzone i wygląd by był....co do którego powolutku zmierzasz
horny devil Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 hehehe Na razie to mszę pracę poszukać <lol> Bezczynność mi nie służy i takie głupoty mi przychodzą do głowy
Polko_V Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 ja sprawiłem mojemu autku prezent na święta...4 nowe kapcie na 18":decayed: i narazie koniec
horny devil Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 ja sprawiłem mojemu autku prezent na święta...4 nowe kapcie na 18":decayed: i narazie koniec No ty masz porezane już w miarę Ja mam daleką drogę. Na ten sezon jak zdrowie i fundusze pozwolą to przód będzie rzeźbiony
Rekomendowane odpowiedzi