H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin:
Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 tee...Majkel jo o sobie żech godoł aaa... myślałem, że za Hammera odpowiadasz, ale u niego chyba podobnie będzie
Polko_V Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg ee...ona pokazuje, że tyle brakowało abyś yepnął do tego czerwonego puncika:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 tee...Majkel jo o sobie żech godoł aaa... myślałem, że za Hammera odpowiadasz, ale u niego chyba podobnie będzie B5 ma naciągane w dół błotniki, więc nie porównuj B6 do tak starego auta coś jak tu >
Polko_V Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 tee...Majkel jo o sobie żech godoł aaa... myślałem, że za Hammera odpowiadasz, ale u niego chyba podobnie będzie kapkę wyżej ale pici włos "ma za nic" na tą miarkę
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg ee...ona pokazuje, że tyle brakowało abyś yepnął do tego czerwonego puncika:facepalm: :decayed:
Polko_V Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 tee...Majkel jo o sobie żech godoł aaa... myślałem, że za Hammera odpowiadasz, ale u niego chyba podobnie będzie B5 ma naciągane w dół błotniki, więc nie porównuj B6 do tak starego auta coś jak tu > http://s1.blomedia.pl/autokult.pl/images/2011/06/1959-cadillac-eldorado-1280.jpg ściul gupi:facepalm:
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg jak mówi Miszka.......zrobiony klocek to co innego
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg jak mówi Miszka.......zrobiony klocek to co innego No nie gadaj że swoje klocki mierzysz
Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg nie przesadzaj z tym pokazywaniem rozmiarów... jeden kiedyś na spocie pokazał ile ma koleżanek, i do dzisiaj mu to wypominają :grin:
Polko_V Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 eee...no nie porównuj go do Miszki...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg jak mówi Miszka.......zrobiony klocek to co innego No nie gadaj że swoje klocki mierzysz ja swoich nie....ale ta d*pa w morzu co stoi pokazuje jakiego widziała .............a Ty pisałeś ,że trza ją pytać :grin::grin:
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg nie przesadzaj z tym pokazywaniem rozmiarów... jeden kiedyś na spocie pokazał ile ma koleżanek, i do dzisiaj mu to wypominają :grin: Zagadaj może da Ci namiary na koleżanki, tylko pamiętaj że on ma gwint :grin:
Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg nie przesadzaj z tym pokazywaniem rozmiarów... jeden kiedyś na spocie pokazał ile ma koleżanek, i do dzisiaj mu to wypominają :grin: Zagadaj może da Ci namiary na koleżanki, tylko pamiętaj że on ma gwint :grin: Prawie zawsze jak jestem w kraju to się zgadujemy, a jakoś nie ma szczęścia się trafić z tymi jego laskami Nic tu po mnie, ide w kime bo od 5.00 na nogach jestem ...w sensie, że na d*pie - bo za kierownicą jak to "u nos w Niymcach" godają - Gute Nacht!
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg jak mówi Miszka.......zrobiony klocek to co innego No nie gadaj że swoje klocki mierzysz ja swoich nie....ale ta d*pa w morzu co stoi pokazuje jakiego widziała .............a Ty pisałeś ,że trza ją pytać :grin::grin: To nie wiem skąd masz takie pomysły i jeszcze tupet żeby cudze d*py o to pytać :grin: ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg nie przesadzaj z tym pokazywaniem rozmiarów... jeden kiedyś na spocie pokazał ile ma koleżanek, i do dzisiaj mu to wypominają :grin: Zagadaj może da Ci namiary na koleżanki, tylko pamiętaj że on ma gwint :grin: Prawie zawsze jak jestem w kraju to się zgadujemy, a jakoś nie ma szczęścia się trafić z tymi jego laskami Nic tu po mnie, ide w kime bo od 5.00 na nogach jestem ...w sensie, że na d*pie - bo za kierownicą jak to "u nos w Niymcach" godają - Gute Nacht! Ja lygej
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Helmut kiedy po ten gwint przyjedziesz? choć raz mógłbyś być leszy od innych B6/7-kowców z okolicy narazie gwintu nie będzie... Jak sie amory kiedyś tam rozlecą to wtedy bedziemy myśleć... póki co i tak moje -50 wygląda jakby na lekko skręconym gwincie było Ale coś czuje, że ta zima da mi w kość i na kolejną będe zmuszony wpakować gwint Ile teraz masz u siebie od ziemi do nadkola? Przestałem mierzyć jak skończyłem 13lat Przestałeś bo pewnie zauważyłeś że to nic nie daje i Ci od samego mierzenia wcale nie urośnie :grin: Już było poza skalą, której Ty nigdy nie osiągniesz A jak nie wierzysz, to ją zapytaj, tak pokazywała koleżanką po nocy ze mną :grin: http://thechive.files.wordpress.com/2011/01/bikini-cleavage-huge-29.jpg jak mówi Miszka.......zrobiony klocek to co innego No nie gadaj że swoje klocki mierzysz ja swoich nie....ale ta d*pa w morzu co stoi pokazuje jakiego widziała .............a Ty pisałeś ,że trza ją pytać :grin::grin: To nie wiem skąd masz takie pomysły i jeszcze tupet żeby cudze d*py o to pytać :grin:......................... :grin::grin::grin::grin::grin::grin::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ale mam smaka Mercedes-Benz E 500 78500.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl
Rekomendowane odpowiedzi