H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Blue Foundation - We're Feeling (Bonfires remix, Girls Dancing) - YouTube dupcie z rana jak śmietana Miałem je wszystkie
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Blue Foundation - We're Feeling (Bonfires remix, Girls Dancing) - YouTube dupcie z rana jak śmietana Miałem je wszystkie Na tapecie telefonu
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Blue Foundation - We're Feeling (Bonfires remix, Girls Dancing) - YouTube dupcie z rana jak śmietana Miałem je wszystkie Na tapecie telefonu Chyba u Ciebie
egon47 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 My tu gadu gadu a robota się nie zrobi do 14 w pracy:wink: Właśnie widać jak to ciężko pracujesz, pół dnia na forum A tam zaraz pól dnia tylko 4 godziny a 8 pracuje lol
horny devil Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 My tu gadu gadu a robota się nie zrobi do 14 w pracy:wink: Właśnie widać jak to ciężko pracujesz, pół dnia na forum A tam zaraz pól dnia tylko 4 godziny a 8 pracuje lol Egon to załatw mi robotę u Ciebie
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Myślę że też dziś zawitam moja skromna osoba:decayed: Jak Cie puści Żoneczka... ty Sierściuchu nie mierz wszystkich swoją miarą Mnie trzyma tylko robota Laciu :polew::polew:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Blue Foundation - We're Feeling (Bonfires remix, Girls Dancing) - YouTube dupcie z rana jak śmietana Miałem je wszystkie Na tapecie telefonu Chyba u Ciebie Poczekaj aż się hajtniesz i zamieszkasz z Żoną to się skończy oglądanie dupeczek ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- My tu gadu gadu a robota się nie zrobi do 14 w pracy:wink: Właśnie widać jak to ciężko pracujesz, pół dnia na forum A tam zaraz pól dnia tylko 4 godziny a 8 pracuje lol Egon to załatw mi robotę u Ciebie Ty też masz mało? kupił nowego hujdaja a narzeka na robote
SebaMC Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 My tu gadu gadu a robota się nie zrobi do 14 w pracy:wink: Właśnie widać jak to ciężko pracujesz, pół dnia na forum A tam zaraz pól dnia tylko 4 godziny a 8 pracuje lol Egon to załatw mi robotę u Ciebie Ty też masz mało? kupił nowego hujdaja a narzeka na robote W miarę jedzenia apetyt rośnie, od kilku miechów ma robote, kupił se nowego hjundaja i już narzeka, czysty Polak
horny devil Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 My tu gadu gadu a robota się nie zrobi do 14 w pracy:wink: Właśnie widać jak to ciężko pracujesz, pół dnia na forum A tam zaraz pól dnia tylko 4 godziny a 8 pracuje lol Egon to załatw mi robotę u Ciebie Ty też masz mało? kupił nowego hujdaja a narzeka na robote W miarę jedzenia apetyt rośnie, od kilku miechów ma robote, kupił se nowego hjundaja i już narzeka, czysty Polak Mój status co do roboty się nie zmienił. Nadal na okresie wypowiedzenia. A co do hultaja to moja za niego zapłaciła ja dostałem pół w prezencie
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 My tu gadu gadu a robota się nie zrobi do 14 w pracy:wink: Właśnie widać jak to ciężko pracujesz, pół dnia na forum A tam zaraz pól dnia tylko 4 godziny a 8 pracuje lol Egon to załatw mi robotę u Ciebie Ty też masz mało? kupił nowego hujdaja a narzeka na robote W miarę jedzenia apetyt rośnie, od kilku miechów ma robote, kupił se nowego hjundaja i już narzeka, czysty Polak Mój status co do roboty się nie zmienił. Nadal na okresie wypowiedzenia. A co do hultaja to moja za niego zapłaciła ja dostałem pół w prezencie A ja myślałem że taki burżuj Jesteś Ps. Wpadasz tym na H dzisiaj?
horny devil Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 My tu gadu gadu a robota się nie zrobi do 14 w pracy:wink: Właśnie widać jak to ciężko pracujesz, pół dnia na forum A tam zaraz pól dnia tylko 4 godziny a 8 pracuje lol Egon to załatw mi robotę u Ciebie Ty też masz mało? kupił nowego hujdaja a narzeka na robote W miarę jedzenia apetyt rośnie, od kilku miechów ma robote, kupił se nowego hjundaja i już narzeka, czysty Polak Mój status co do roboty się nie zmienił. Nadal na okresie wypowiedzenia. A co do hultaja to moja za niego zapłaciła ja dostałem pół w prezencie A ja myślałem że taki burżuj Jesteś Ps. Wpadasz tym na H dzisiaj? hultaj jeszcze w salonie stoi. Papierologia termin dopiero na 7.02. A co do dziś to postaram się na kebsa wpaść. Roboty w piz*u tak że nie wiem jak się wyrobie ale nie omieszkam zadzwonić kaj się ulokowaliście
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Blue Foundation - We're Feeling (Bonfires remix, Girls Dancing) - YouTube dupcie z rana jak śmietana Miałem je wszystkie Na tapecie telefonu Chyba u Ciebie Poczekaj aż się hajtniesz i zamieszkasz z Żoną to się skończy oglądanie dupeczek Nie strasz
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Artur dawaj ten namiar na te noclegi bo szukam spania na przyszły weekend istebna wisła te okolice
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Artur dawaj ten namiar na te noclegi bo szukam spania na przyszły weekend istebna wisła te okolice Pisałem Ci wczoraj PW w pewnej sprawie...
SebaMC Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Artur dawaj ten namiar na te noclegi bo szukam spania na przyszły weekend istebna wisła te okolice Artur, ale z Ciebie kolega...namąciłeś chłopakowi o tanim bzykanku i przez 2 tygodnie namiaru nie podałeś...ja bym z Tobą więcej kebaba nie zjadł :polew:
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- Ja dzisiaj niestety nie mogę wpaść na spota, praca wzywa ---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ---------- Odnośnie Rumunii to ja też miałem taki wypad, było mega: ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ---------- I jeszcze kiedy z kimś rozmawiałem ale już nie pamiętam z kim odnośnie tego: https://www.facebook.com/pages/Pub-Doroftei/1421969941366330?rf=191193390917730 Doroftei Pub Ploiesti
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Artur dawaj ten namiar na te noclegi bo szukam spania na przyszły weekend istebna wisła te okolice Pisałem Ci wczoraj PW w pewnej sprawie... Odpisane. Sorry ze dopiero teraz ale w tapatalku na telewizorze nie ma powiadomien o nowych PW :thumbup: ---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- Artur dawaj ten namiar na te noclegi bo szukam spania na przyszły weekend istebna wisła te okolice Artur, ale z Ciebie kolega...namąciłeś chłopakowi o tanim bzykanku i przez 2 tygodnie namiaru nie podałeś...ja bym z Tobą więcej kebaba nie zjadł :polew: Nie... po prostu są ferie i ciężko o coś wolnego na przyszły weekend z noclegów w rozsądnej cenie.
horny devil Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Po robocie. Juz mam dosc i nie chce mi sie kulac na gl z reszta i tak juz raczej nikogo tam nie ma
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Chyba są, bo na forum jeszcze ich nie ma
Rekomendowane odpowiedzi