Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 napisał by jak człowiek ,że idzie z Żoną do kina albo na kolację....i by było wszystko ok ....ale ,że jutro do pracy ... no i :decayed:co w związku z tym :grin::grin:??
neimaD Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja odoadam, romantic fantastic kolacja była a teraz idziemy na galę MMA Udanego spota Pzdr
neimaD Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Ty będziesz jako mata ?? Mam nadzieję, ze tak ale juz po powrocie do domu:)
gregory Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 No i jak tam ke-babiarze? Mnie ostatnio wku$%ił ten gość z kebaba że kazał mi czekać na kebaba mimo że zamówiłem jako 3-ci i dziś olałem
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 No i jak tam ke-babiarze? Mnie ostatnio wku$%ił ten gość z kebaba że kazał mi czekać na kebaba mimo że zamówiłem jako 3-ci i dziś olałem Był ten najlepszy, co robi kebaby tak duże że aż się z nich wylewa Małe grono, za to na parkingu ludzi w ciul:facepalm: Egon, ja za godzinę jadę na nockę i co z tego? napisz wprost że planujesz się walić i po temacie
tomaszstn Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 :polew::polew::polew::polew::polew: Po spociku ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- Pochwal się .... Nie ma czym
SebaMC Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 No i jak tam ke-babiarze? Mnie ostatnio wku$%ił ten gość z kebaba że kazał mi czekać na kebaba mimo że zamówiłem jako 3-ci i dziś olałem Był ten najlepszy, co robi kebaby tak duże że aż się z nich wylewa Małe grono, za to na parkingu ludzi w ciul:facepalm: Egon, ja za godzinę jadę na nockę i co z tego? napisz wprost że planujesz się walić i po temacie :polew: właśnie, nie krępuj się, ja nie będę owijał w bawełnę mówiąc, że ide do roboty czy coś
Mario22 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Psssyyyttt po robocie i tym drugim :beer:
Majkel Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Dzięki za spota Panowie i Tobie Pucol za pomoc z zdiagnozowaniu problemu ---------- Post dopisany at 01:33 ---------- Poprzedni post napisany at 01:30 ---------- GURU - najlepszego!!!
neimaD Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 masakra, dzisiaj padne... Spać mi się chcę ją ją pi...
Pucek Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Siemka Ps. Egon, ja wczoraj zaliczyłem dwa razy, nawet po spocie... Dzięki za spota Panowie i Tobie Pucol za pomoc z zdiagnozowaniu problemu ---------- Post dopisany at 01:33 ---------- Poprzedni post napisany at 01:30 ---------- GURU - najlepszego!!! Chociaż w taki sposób mogłem się odwdzięczyć za to że kupiłeś te spawane i prostowane felgi:wink:
Rekomendowane odpowiedzi