Pucek Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Budowlaniec - jak tam domek Wykańcza się, czekam na drzwi w ilości 9sztuk, potem wchodzi nasz wspólny kumpel żeby wykafelkować łazienki, wtedy zostanie pomalować i się wprowadzać Cisnę do garażyku, trzeba powoli składać B7:decayed:
SebolA4 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Pany na przyszły tydzień potrzebuje dobrego blacharza do mojego nowego nabytku jak dotrze do PL.Zdradze ku zaskoczeniu wszystkim, że będzie to Audi (tyle,że w czterech kawałakach) Macie Kogo pewnego w dobrej cenie co roboty nie spartaczy?
stanley Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Pany na przyszły tydzień potrzebuje dobrego blacharza do mojego nowego nabytku jak dotrze do PL.Zdradze ku zaskoczeniu wszystkim, że będzie to Audi (tyle,że w czterech kawałakach) Macie Kogo pewnego w dobrej cenie co roboty nie spartaczy? jak chcesz Zabrze to: https://plus.google.com/102699676228436555814/about?gl=pl&hl=pl jak coś to jeszcze Tarnowskie Góry https://plus.google.com/102699676228436555814/about?gl=pl&hl=pl
Majkel Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Budowlaniec - jak tam domek Wykańcza się, czekam na drzwi w ilości 9sztuk, potem wchodzi nasz wspólny kumpel żeby wykafelkować łazienki, wtedy zostanie pomalować i się wprowadzać hola hola...o parapetówie zapomniałeś ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- Pany na przyszły tydzień potrzebuje dobrego blacharza do mojego nowego nabytku jak dotrze do PL.Zdradze ku zaskoczeniu wszystkim, że będzie to Audi (tyle,że w czterech kawałakach) ...składak?
SebaMC Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 :hi:dobry Gregor, widziałem te filmiki z grupy B, ci ludzie byli zdrowo j**nięci wtedy. Ogólnie to widać taki ciekawy klimacik na tamtych rajdach
tomaszstn Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Pany na przyszły tydzień potrzebuje dobrego blacharza do mojego nowego nabytku jak dotrze do PL.Zdradze ku zaskoczeniu wszystkim, że będzie to Audi (tyle,że w czterech kawałakach) Macie Kogo pewnego w dobrej cenie co roboty nie spartaczy? Czemu się nie chwaliłeś? Ja mam dobrego lakiernika, a on dobrego blacharza Siemka ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ---------- PS: Audi klubowe już robił nie raz więc chyba ok
SebaMC Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Pany na przyszły tydzień potrzebuje dobrego blacharza do mojego nowego nabytku jak dotrze do PL.Zdradze ku zaskoczeniu wszystkim, że będzie to Audi (tyle,że w czterech kawałakach) Macie Kogo pewnego w dobrej cenie co roboty nie spartaczy? Czemu się nie chwaliłeś? Ja mam dobrego lakiernika, a on dobrego blacharza Siemka ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ---------- PS: Audi klubowe już robił nie raz więc chyba ok Noo potwierdzam, samochód Artura składał tyle razy i za każdym wyszło dobrze :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Pany na przyszły tydzień potrzebuje dobrego blacharza do mojego nowego nabytku jak dotrze do PL.Zdradze ku zaskoczeniu wszystkim, że będzie to Audi (tyle,że w czterech kawałakach) Macie Kogo pewnego w dobrej cenie co roboty nie spartaczy? Czemu się nie chwaliłeś? Ja mam dobrego lakiernika, a on dobrego blacharza Siemka ---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ---------- PS: Audi klubowe już robił nie raz więc chyba ok Noo potwierdzam, samochód Artura składał tyle razy i za każdym wyszło dobrze :polew::polew::polew: także tego.....
miron78 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Pucek czemu składasz B7 - co tam grzebałeś ?
horny devil Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Dla poszukiwaczy B6 w fajnej opcji - A4 B6 Avant 1.8T BEX quattro 2004 • .: AUDI KLUB POLSKA :. •
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 08:18 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- Pucek czemu składasz B7 - co tam grzebałeś ? Zaczyna rezać tego golasa PDC przód
Rekomendowane odpowiedzi