SebolA4 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Bry Pany Będzie Ktoś po Bielsku smigał w tym tyg. potrzebuję jedna rzecz odebrać.
MAJKI Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Pucek zrobilem tego niskobudzetowego moda z tylu co gadalismy po drodze z BT nawet szybko poszlo i sladu ni ma
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Tez Wam sie dzis nic nie chce robic ja jak za kare dzis w pracy A ja miałem tylko na dziś wolne a przyjdzie siedzieć do końca tygodnia w domu Co tu robić Trza pić :grin::grin:
Pucek Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Egon, obejrzysz w piątek, na fotkach koło nie robi jakoś mega szału, za to na żywca:whistling: Tył pójdzie niżej jak dostanę nakrętki od Niemca, zmienię dystanse na odpowiednie i znajdę trochę czasu na zabawy przy aucie Majki, no i jak efekt? zadowolony?
MAJKI Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Trza sie przyzwyczaic jakos na 1 dzien to golo i czarno jest ale bedzie sie lepiej klape myc
SebaMC Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Siema pijoki zazdroszczę wypadu na Bukowinę, po zdjęciach widzę, że było dobrze Pucek, koło mega fajne, dobrze trafiłeś Co do galerii.. najlepsze zdjęcie
Guregoru Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Co do galerii.. https://lh3.googleusercontent.com/-rf-nJdf2-y0/UzhN49mjAqI/AAAAAAAAGrk/Wq9GpxGqAL8/s512/IMG_7603.JPG najlepsze zdjęcie Diman zobaczył że flaszka pusta
MAJKI Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja wam się dam śmiać dobry Tu nie ma sie co śmiać pasuje Ci dziewczynka to zostaw ten pas z czarnym "wackiem" co sie nim zabawiasz z Kasią i działaj
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 psyt Ty więcej do domu przywiozłeś niż kupiłeś na BT więc jest co pić, ja już też sobie siorbię
stanley Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 psyt Ty więcej do domu przywiozłeś niż kupiłeś na BT więc jest co pić, ja już też sobie siorbię dzisiaj jeszcze alkoholowe poty ze mnie wychodziły
diman Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja wam się dam śmiać dobry Tu nie ma sie co śmiać pasuje Ci dziewczynka to zostaw ten pas z czarnym "wackiem" co sie nim zabawiasz z Kasią i działaj Doradca się znalazł no, z trójką dzieci
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Stasiu, niebezpiecznie jest jechać z kimś, totalny brak zahamowań
Polko_V Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 jak znajdę chwilkę czasu to podjedziesz i pokręcimy gwintem...ale to na tą chwilę jest nie pewne, ale będę Cię miał rybeńko na uwadze jak dobrze pójdzie to jutro kółka wciepna, poza tym masz moja gąbkę kaczuszkę jak wciepniesz, to pisz...a myśla, że w sobota sie to ogarnie, ale zależy jak póda do roboty...
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja wam się dam śmiać dobry Tu nie ma sie co śmiać pasuje Ci dziewczynka to zostaw ten pas z czarnym "wackiem" co sie nim zabawiasz z Kasią i działaj Doradca się znalazł no, z trójką dzieci To może ja Ci coś podpowiem
stanley Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja wam się dam śmiać dobry Tu nie ma sie co śmiać pasuje Ci dziewczynka to zostaw ten pas z czarnym "wackiem" co sie nim zabawiasz z Kasią i działaj Doradca się znalazł no, z trójką dzieci To może ja Ci coś podpowiem
Rekomendowane odpowiedzi