Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja pod tel. więc odpadam z ---------- Post dopisany at 15:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- stanley zjedź na 88 i poczeja tam gdzieś ....zdzwonimy sie....
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A ja na antybiotykach więc też lipa z picia ale mineralkę machnę
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A ja na antybiotykach więc też lipa z picia ale mineralkę machnę tak na szybko przeczytałem "minetkę machnę"
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 którędy najlepiej jechać na Arenę:A4 -A1 -DK88 ? Tylko most na DK88 jest zamknięty, lepiej zjechać wcześniej na Św. Wojciecha i w lewo na Toszecką a potem w prawo na Jana Śliwki i za kłodnicą w prawo równoległa do Portowej i potem w lewo przy Decatlonie czyli z A1 nie zjadę na 88 ?
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A ja na antybiotykach więc też lipa z picia ale mineralkę machnę tak na szybko przeczytałem "minetkę machnę" Nie omieszkałbym
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzisiaj spot na arenie ? To tam gdzie decathlon nie? Gdzie dokladniej? Bo mam w planach sie pojawic;P jesteśmy zawsze centralnie na środku - tak jak koledzy pisali - obok placyku nauki jazdy Tylko nie wypatruj 15 aut o 18.00 to większość zawija tak do 18.30
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 którędy najlepiej jechać na Arenę:A4 -A1 -DK88 ? Tylko most na DK88 jest zamknięty, lepiej zjechać wcześniej na Św. Wojciecha i w lewo na Toszecką a potem w prawo na Jana Śliwki i za kłodnicą w prawo równoległa do Portowej i potem w lewo przy Decatlonie czyli z A1 nie zjadę na 88 ? Zjedziesz, ja tak cały czas jeżdżę, po prostu teraz nie da się zjechać na Arenę, trzeba zjechać zjazd wcześniej i pasi
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 którędy najlepiej jechać na Arenę:A4 -A1 -DK88 ? Tylko most na DK88 jest zamknięty, lepiej zjechać wcześniej na Św. Wojciecha i w lewo na Toszecką a potem w prawo na Jana Śliwki i za kłodnicą w prawo równoległa do Portowej i potem w lewo przy Decatlonie czyli z A1 nie zjadę na 88 ? Zjedzisz tylko nie jedź do końca ale skręć w prawo na Św. Wojciecha
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 w ten piekny dzień zlota---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ---------- dziś zlot na arenie gdzie ta arena???????????? jakiś namiar proszę bo ja nie tutejszy ---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ----------
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Stasiu:http://s29.postimg.org/tclzeir7n/aaa.jpg to wygląda jak podpucha jakaś nieznana droga
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 myślałem po prostu, że z A1 na 88 nie zjadę ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- już wszystko wiem, jeżdziłem tamtymi rejonami kiedyś
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie no z A4 na A1 i z A1 na DK88 bez problemu wszystko otwarte
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dobrze że mam nawi bo bym nie trafił Stanley o której wyjeżdżasz????
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dobrze że mam nawi bo bym nie trafił Tylko wpisz Toszecką jako punkt to pojedziesz jak pisałem bo będziecie zwiedzać Gliwice włącznie z moim osiedlem Kopernikiem
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dobrze że mam nawi bo bym nie trafiłStanley o której wyjeżdżasz???? myślę, że ok. 18
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 zjedziemy sie na shelu przed zjazdem na wirek
KrzysiekSPI Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No i masz babo placek nei wpadne raczej;/ plec piekna w tym przeszkodzi:D. Te spoty powinny byc w czwartki bo w piatki bieda z czasem.
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No i masz babo placek nei wpadne raczej;/ plec piekna w tym przeszkodzi:D. Te spoty powinny byc w czwartki bo w piatki bieda z czasem. Ja swoją zabieram, musi się z tym liczyć bo co będzie po weselu? prosty wybór albo Ona albo spoty... i kolejny zaginiony w klubie
Rekomendowane odpowiedzi