H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 tylko jakby trzeba było.....coś dłubać to przy okazji na miejscu można ogarnąć.....odpukać of korz......a za wymianę to jakieś drobne i tak zapłaci..... Tam niema co dłubać, drobne? Litr oleju to jakieś 110zł a potrzeba 5L Jezeli juz jestesmy przy temacie Drobnych to te piekielne audi mnie do nich doprowadzi. Szukam po slasku wymiany oleju a moj mechanik ktory sie specjalizuje w francuzach ale jezdzi a8 mi to ogarnie za 100zl. Dzis zostawilem auto i dodatkowo wymiana gornych wahaczy z przodu. Setki znowu sie sypia. W tamtym miechu ponad 3.. W tym juz okolice 1000 a gdzie wyciaganie wgniotek i polerka hahahaha nie potrzebna mi zona i dzieci i tak juz mam co robic z wyplata;). A co do kosztu oleju to ten kolega hammer co mi poleciles z 4um sprzedal mi po 80zl za litr. Skoro zna całą procedurę wymiany i wie przy jakiej temp oleju spuszcza się nadmiar oleju to spoko, niech robi tylko potem nie dzwoń "co to może być?"
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co jestem na forum to jesteś online, na Twoim miejscu furacza bym ujeżdżał a nie tu siedział
SebolA4 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co jestem na forum to jesteś online, na Twoim miejscu furacza bym ujeżdżał a nie tu siedział Pewnie na komórze siedzi na forum i jeździ
SebaMC Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co jestem na forum to jesteś online, na Twoim miejscu furacza bym ujeżdżał a nie tu siedział Trzeba jakoś zarobić na niego jeszcze upalanie w nocy, zarobek w dzień
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co jestem na forum to jesteś online, na Twoim miejscu furacza bym ujeżdżał a nie tu siedział Co to za frajda jeździć gnojokiem
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zawsze staram się nie ruszać fury do momentu zarejestrowania i ubezpieczenia
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co jestem na forum to jesteś online, na Twoim miejscu furacza bym ujeżdżał a nie tu siedział Co to za frajda jeździć gnojokiem Szkoda że to nie chociaż 3.0 w benzynce
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nowy różowy........gratki Tomku ...
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nowy różowy........gratki Tomku ... :thankyou2:dzięki, właśnie chciałem dlatego pojechać z piwkiem do BB ale może innym razem
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Graty Tomek, kolejny zarażony Dzięki, dzięki ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ---------- Graty Tomasz Thx Teraz w piątek mnie nie będzie ale w przyszłym tygodniu stawiam wszystkim piwko
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Gratki Tomku - jestem mega zaskoczony Ps. pasuje Ci ten kolor jak świni siodło ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Ps. był duży problem z kolorem dla Ciebie z 2 powodów - pierwszy to ford a drugi to kolor forda
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nowy różowy........gratki Tomku ... :thankyou2:dzięki, właśnie chciałem dlatego pojechać z piwkiem do BB ale może innym razem widzisz - opłacało Ci się na Kato przyjechać w zeszłym tygodniu
Majkel Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Gratki Tomku - jestem mega zaskoczonyPs. pasuje Ci ten kolor jak świni siodło ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Ps. był duży problem z kolorem dla Ciebie z 2 powodów - pierwszy to ford a drugi to kolor forda :grin::grin: Miron szczery jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi