Guregoru Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Majki a ty co musisz wszystko widzieć co Ps. co to znaczy że mam wymyć auto bo wizytacja będzie Przecież ja nigdy nie myję to dziś też nie umyję to dzisiaj znowu będziesz parkował prz Norauto ;( :polew:
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a ja nie wiem o której przyjadę dzisiaj - wiecie jak to jest - pełno dziur na drgach
Guregoru Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No biorąc pod uwagę że musisz jechać Knurowem to wyjedź o 15 żeby na 18 być
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ok - ja zmykam - idę po fure i jadę pod Arene
Guregoru Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 :polew: [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 09:32_________________________________________________Akurat będziesz miał czas żeby powoli dojechać wypucować auto i felgi i może wosk położyć
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 nie - dzisiaj wpadnę tylko takim opłukanym
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 hejka Krolu - będziesz dzisiaj swoim zapierdalaczem ?
krolu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 hejka Krolu - będziesz dzisiaj swoim zapierdalaczem ? będę
MAJKI Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Majki a Ty się przyznaj że specjalnie śmigasz po zwycięstwa i laski wyrywasz ( na furę i felunek ) Miron nie bardzo da sie wyrwać dupe na busa-blaszaka, fakt jezdzi na 16 ale stalowych
krolu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Majki a Ty się przyznaj że specjalnie śmigasz po zwycięstwa i laski wyrywasz ( na furę i felunek ) Miron nie bardzo da sie wyrwać dupe na busa-blaszaka, fakt jezdzi na 16 ale stalowych No chyba, że masz w środku dywan
Guregoru Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dobra idę do pracy bo mi zarzucają tutaj że kryzys przeze mnie jest Do wieczorka pod areną
MAJKI Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Majki a Ty się przyznaj że specjalnie śmigasz po zwycięstwa i laski wyrywasz ( na furę i felunek ) Miron nie bardzo da sie wyrwać dupe na busa-blaszaka, fakt jezdzi na 16 ale stalowych No chyba, że masz w środku dywan Dywanu nie mam ale mam cały tył ładną wykładziną wyłożony w razie W
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Majki a Ty się przyznaj że specjalnie śmigasz po zwycięstwa i laski wyrywasz ( na furę i felunek ) Miron nie bardzo da sie wyrwać dupe na busa-blaszaka, fakt jezdzi na 16 ale stalowych
krolu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Majki a Ty się przyznaj że specjalnie śmigasz po zwycięstwa i laski wyrywasz ( na furę i felunek ) Miron nie bardzo da sie wyrwać dupe na busa-blaszaka, fakt jezdzi na 16 ale stalowych No chyba, że masz w środku dywan Dywanu nie mam ale mam cały tył ładną wykładziną wyłożony w razie W No widzisz więc jest :
miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 piękny kolorek http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=119595029&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false#offerPictures a tak z ciekawostek to za niedługo ( nie wiem czy na jesień czy wiosne ) powstanie pierwszy w polsce salon Ferrari ( w stolicy oczywiście ) planują sprzedaż 10-15 sztuk rocznie
krolu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 piękny kolorek http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=119595029&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false#offerPictures a tak z ciekawostek to za niedługo ( nie wiem czy na jesień czy wiosne ) powstanie pierwszy w polsce salon Ferrari ( w stolicy oczywiście ) planują sprzedaż 10-15 sztuk rocznie Na ciekawych aukcjach, jest taka a5 w macie :kox: [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:25_________________________________________________i jakaś uboga wersja... nie ma elektrycznej regulacji foteli :thumbdown:
Pucek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Bryyy widzę że humory dopisują Mirek, ale nie przejmuj się za bardzo jak uznamy że ciulaty kupiłeś ten felunek :> a ja będę w telewizji trochę brudny ale jednak mam rozumieć że grilla nie będzie... Landryn noo najwyżej zaparkujesz pod decathlonem to nic, zjeść, wytrzeć kurz w aucie, zamontować cb i powoli jechać, aaa i muszę zatankować, ale tylko za 50 zł żeby nie robić zbyt ciężkiego auta
A-rek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 jesli mi sie uda to moze dzis wpadne do was
Rekomendowane odpowiedzi