Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 ja dziś odpadam nie chce mi się moknac:kwasny: :facepalm: ...a koledzy jakoś mogli moknąć... ehh egon, egon...
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Dzięki też za szybkiego spota Panowie ...i albo mi się wydaje, albo dzisiejszy kebab był zaj*biście smaczny :kox:
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 I ostry jak diabli a tego to nie potwierdze... mi zapomniał posypać ostrym i jakbym się nie upomniał w ostatniej chwili to i bez fety bym dostał A Ty panie, coś się tak szybko zwinął... z małą byłeś?
pajda Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Dzięki też za szybkiego spota Panowie ...i albo mi się wydaje, albo dzisiejszy kebab był zaj*biście smaczny :kox: ja również podziękował za miłe towarzystwo w gronie B6 i nie tylko no kebabik powiem szczerze że daje rade feta + sos pomidorowy :ok: ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- PS ucho dzięki za fanty
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Dzięki też za szybkiego spota Panowie ...i albo mi się wydaje, albo dzisiejszy kebab był zaj*biście smaczny :kox: ja również podziękował za miłe towarzystwo w gronie B6 i nie tylko no kebabik powiem szczerze że daje rade feta + sos pomidorowy :ok: ...i co to teraz za uciecha przyjechać piątym B6 na spota i w dodatku piątym eslajnem :grin:
Arturoo Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- I ostry jak diabli a tego to nie potwierdze... mi zapomniał posypać ostrym i jakbym się nie upomniał w ostatniej chwili to i bez fety bym dostał A Ty panie, coś się tak szybko zwinął... z małą byłeś? Kasia szła na noc...musiałem być wcześniej w domu
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A propo eslajnów Audi A4 RS RS4 zderzak przedni przód kompletny (4212983996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ucho.77 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A propo eslajnów Audi A4 RS RS4 zderzak przedni przód kompletny (4212983996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. za całość znośna cena:wink: bierzesz ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- huya to jest swap ze zwykłym zderzakiem
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A propo eslajnów Audi A4 RS RS4 zderzak przedni przód kompletny (4212983996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. za całość znośna cena:wink: bierzesz ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- huya to jest swap ze zwykłym zderzakiem Nie ten czas w tym roku chyba niestety nic juz nie wloze w auto moze cos na wiosne ale ogólnie mi chodzi po glowie zderzak na przod z Hofele z normalnym grillem z B6
miron78 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 za zlota Fajnie że sa jescze tacy dla kórych pogoda nie ma znaczenia - jak piątek to piątek zlot to zlot - jak kiedyś Autek nawet sporo a ilośc s-line B6 mnie dziś powaliła - za niedługo niemcy będą do nas po fury śmigać
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 za zlotaFajnie nie sa jescze tacy dla kórych pogoda nie ma znaczenia - jak piątek to piątek zlot to zlot - jak kiedyś Autek nawet sporo a ilośc s-line B6 mnie dziś powaliła - za niedługo niemcy będą do nas po fury śmigać jak wracałem to przez myśl mi przeszło, że se mogłem kurna chociaż zderzak przód zostawić, bo za niedługo B6 w serii to rarytas na Śląskich będzie... :grin:
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Miło było A przyjedź chopie kiedyś tak, co byś z nami tego kebsa w końcu zaliczył
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 psytt... szklaneczka rudej na lepsze spanie
Rekomendowane odpowiedzi