pajda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 będzie i Seves i kilku innych zaginionych na forum ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- piątek zlot, sobota kawalerskie, niedziela 1/4 mili mnie te rodzinne wekendy wykończą ta monotonia wekendów mnie zabije ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- w piątek o 18 kończę ....kebab będzie zaliczony ...na spota się ktoś wybiera ,czy nie warto tam zajeżdżać ? z tego co mi ludzie dzwonią i piszą to może być gruby zlot - trochę ludzi się zapowiada - no i będą nowe fury do pooglądania więc ja się piszę na spotka bankowo Ponad 15 autek powinno się zjechać Ps. Tolek ja obowiązkowo chcę jazdę próbną Twoim nowym nabytkiem Jestem drugi!!!! Majkel - wiesz czym sie różni hajtnięty klubowicz od kawalera klubowicza ? Bo hajtnięty klubowicz na klubowych wypadach ma kanapki
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ale Tolka nie będzie i jego szybkiej odmiany almery
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ....Majkel - wiesz czym sie różni hajtnięty klubowicz od kawalera klubowicza ? Bo hajtnięty klubowicz na klubowych wypadach ma kanapki :grin::grin::grin: w piątek o 18 kończę ....kebab będzie zaliczony ...na spota się ktoś wybiera ,czy nie warto tam zajeżdżać ? z tego co mi ludzie dzwonią i piszą to może być gruby zlot - trochę ludzi się zapowiada - no i będą nowe fury do pooglądania więc ja się piszę na spotka bankowo Ponad 15 autek powinno się zjechać Ps. Tolek ja obowiązkowo chcę jazdę próbną Twoim nowym nabytkiem no to grubo się zapowiada PS.Dobrze by było by Tolek faktycznie zatankowanym autem przyjechał.....bo też bym się pisał
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pany ...sprawa....stoję na bp na wylocie na rybnik ma który trochę czasu ??? Czekam na telefonie . wysłane z one v
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pany ...sprawa....stoję na bp na wylocie na rybnik ma który trochę czasu ??? Czekam na telefonie .wysłane z one v dałem dydowi cynk
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Stoję w gliwicach na bp ,dydo myślał ,ze w rybniku wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pany ...sprawa....stoję na bp na wylocie na rybnik ma który trochę czasu ??? Czekam na telefonie .wysłane z one v Co laweciarz dzisiaj nie mial czasu
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pany ...sprawa....stoję na bp na wylocie na rybnik ma który trochę czasu ??? Czekam na telefonie .wysłane z one v Co laweciarz dzisiaj nie mial czasu misiaczku ...smerf jeździ.....inne 2,5 padło z wrażeń tak na marginesie...jakby kto chciał pogada c o zaletach i plusach silnika 2,5 z literką B na początku to...zapraszam na pw
egon47 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 nareszcie weekend :banan: To tak samo jak ja :banan3:
Rekomendowane odpowiedzi