SebaMC Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Osramy albo philipsy, ja miałem +60% światła i były super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Osramy albo philipsy, ja miałem +60% światła i były super Przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- filipsy albo tungsram albo bosz i inne robione przez małe żółte rączki Twoja porada ze wzgledu na szydere idzie do kosza .... :grin::grin: goń sie wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario ja również osramy mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Najlepszego Młodej Parze Szkoda, że nie pojechałem ale ostatnio robię po 16/24 h i aż wstyd się przyznać ale całkowicie wyleciało mi to z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario, bier coś ze zwiększoną mocą ale bez koloru jak te wyżej z linka który wkleiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario, bier coś ze zwiększoną mocą ale bez koloru jak te wyżej z linka który wkleiłeś... Jutro odbieram te co wkleilem. Mam zamowione biale z ta niebieska bardzo delikatna poswiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario, bier coś ze zwiększoną mocą ale bez koloru jak te wyżej z linka który wkleiłeś... Jutro odbieram te co wkleilem. Mam zamowione biale z ta niebieska bardzo delikatna poswiata. każda żarówka w starej lampie da ten sam efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario, bier coś ze zwiększoną mocą ale bez koloru jak te wyżej z linka który wkleiłeś... Jutro odbieram te co wkleilem. Mam zamowione biale z ta niebieska bardzo delikatna poswiata. każda żarówka w starej lampie da ten sam efekt Wlasnie o to chodzi ze ja mam lampy jak nowe szkla idealne zero odpryskow wypalen i syfu od srodka dlatego chce dobre drozsze zarowki bo jak bym mial ujowe lampy to bym nie kupywal zarowek za 100 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario trzeba bylo kupic takie lampy i do tego xenon :banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 auto ma rok ? zejdź na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario trzeba bylo kupic takie lampy i do tego xenon :banan::banan:http://img36.tablica.pl/images_tablicapl/136254495_2_644x461_almera-n16-reflektor-lampa-reflektory-lampy-przod-dodaj-zdjecia_rev001.jpg Myslalem o tych z polifta ale trza doginac blachy itd itp i juz nigdy nie beda tak idealnie spasowane bo sa roznice w po i przed lifcie. ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- auto ma rok ?zejdź na ziemię Wpadnij w piatek na spota to sam ocenisz i przeprosisz :p:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 ...nie da rady ja mam wakacjony przedupane w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mario trzeba bylo kupic takie lampy i do tego xenon :banan::banan:http://img36.tablica.pl/images_tablicapl/136254495_2_644x461_almera-n16-reflektor-lampa-reflektory-lampy-przod-dodaj-zdjecia_rev001.jpg Myslalem o tych z polifta ale trza doginac blachy itd itp i juz nigdy nie beda tak idealnie spasowane bo sa roznice w po i przed lifcie. Starzejesz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi