Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Też dziękuję za świetny wypad i spontan w Ogrodzieniec Castle :grin:

Maniek organizacja :thumbup1:

I wielkie dzięki Młodej Parze :friends:

Opublikowano

Bardzo to fajne ,że Ekipa sie zebrała i pojechała by być z kumplem w takim dniu ....

(hmmm...czasami to nawet na niekorzyść bo Młoda ma więcej świadków takiego zdarzenia :polew: i może ich na rozprawie wykorzystać :grin: ) ...

...dzięki ,że byliście delegacją dla tych co nie mogli być ...przykro mi ,że nie jechałem z Wami ale niestety praca od zawsze krzyżuje mi wiele planów ....

PS.Młody żonkiś musiał być w nocy nieźle :naughty: przez Pannę Młodą testowany :decayed: bo telefonów do tej pory nie odbiera :kox: ....

wysłane z one v

Opublikowano

Ja również podziękuję za wypad był co najmniej mega :decayed:

...dla Młodych NAJwspanialszego życzę :wink:

...a Majkelowi za świetną organizację i spontan:notworthy:

Opublikowano

:hi: bry

I ja się dołączam do życzeń dla Młodej Pary, szkoda, że i mi praca pokrzyżowała plany...:wink: Ale fajnie, że się udało :wink::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

Opublikowano

Bry:hi:

Już po Chopie.....:wink:

Wszystkiego Najlepszego na Nowej Autobanie Życia dla Was ! :oklasky:

Opublikowano

Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać :decayed: ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania :grin::decayed:

Opublikowano

SebaMC pełna skrzynka pw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać :decayed: ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania :grin::decayed:

Hammer Wszystkiego Najlepszego

Opublikowano
SebaMC pełna skrzynka pw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie zauważyłem i usunąłem :wink:

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ----------

Mega wielkie dzięki że wpadliście mnie pożegnać :decayed:ekipa na wszystkich zrobiła ogromne wrażenie, tak jakby prezes ASO się żenił. Ptrsentu jeszcze nie rozpakowalem ale Kasia na pewno ucieszy się z nowej maszyny do polerowania :grin::decayed:

:naughty:

Przecież Tyś to prawie jak prezes jest, może nie aso ale w klubie Vip jak najbardziej :wink:

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :drinks: Na fotkach orszak robi mega wrażenie, na żywo musiało być zdecydowanie lepiej:decayed:

Opublikowano

Ile piasku na Saharze, tyle szczęścia Młodej Parze! Wszystkiego naj ! :drunk:

Opublikowano

Wszystkiego dobrego VIPie :wink: Oby Wam się darzyło :kox:

Opublikowano

Wszystkiego naj h4mm3r. Wasze zdrowie. Szatodejabol rocznik bieżący otwarłem właśnie....

Opublikowano

Najlepszego Młodej Parze, jak zawsze przed samym wyjazdem musi się coś wysrać i znowu mnie nie było:facepalm:

Opublikowano

Mnie niestety też nie było bo miałem już coś innego zaplanowane :kwasny: Trzeba pochwalić Majlkela za organizacje :hi: Super, że się udało :wink:

Opublikowano

H4mm3R najlepszego dla Was na tej nowej drodze zycia :)

Ja tez niestety nie moglem jechac bo akurat bylem na innym weselu w ten weekend

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.