miron78 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Sprzedam moje autko - a4 3.0tdi sedan, czarny itd. stan bdb.Chętnych proszę o kontakt ale nie telefoniczny (ew. sms) bo dziś wyjeżdzam do Anglii - jadę moim autem więc furka będzie do obejrzenia po powrocie. Cena 45tys Seves - ja rozumiem że spać nie możesz od dnia kiedy zobaczyłeś moje A5 Ale ochłoń i opuść sobie - jesteś młody i jeszcze kiedyś sobie kupisz takie A5 - teraz zostaw sobie to co masz.
Majkel Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Sprzedam moje autko - a4 3.0tdi sedan, czarny itd. stan bdb.Chętnych proszę o kontakt ale nie telefoniczny (ew. sms) bo dziś wyjeżdzam do Anglii - jadę moim autem więc furka będzie do obejrzenia po powrocie. Cena 45tys Seves - ja rozumiem że spać nie możesz od dnia kiedy zobaczyłeś moje A5 Ale ochłoń i opuść sobie - jesteś młody i jeszcze kiedyś sobie kupisz takie A5 - teraz zostaw sobie to co masz. widzisz synek jak byś mioł facebook'a to już byś wiedzioł na co się zdecydowoł ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ---------- btw. Będę
Guregoru Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja wpadnę na jakieś pół godziny/godzinę
A4 Mario Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Seves Gratki tej RS-y ... wygląda zacnie jak każde RS4
miron78 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Pochwal się Seves pochwal ---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- Jak kupiłeś RS4 to jesteś BUC Nie jedzie wcale lepiej od Twojego, tylko trochę lepiej od Twojego wygląda a kosztuje 50 tyś więcej - dla mnie szkoda kasy Ps. ale i tak je chcę widzieć
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Będę.. .....znowu czymś pośmigam...... Lubię te gliwickie wysłane z htc
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 dziękówa Pany za szybkiego szpila .....kebab
Rekomendowane odpowiedzi