Guregoru Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Guregoru no niby racja .....co i tak nie zmienia faktu ,ze obstawialbym pierwsza opcje
tomaszstn Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś
Mario22 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc
Mario22 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc [emoji12] Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc Do internetu jest komputer, do dzwonienia telefon
Mario22 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc Do internetu jest komputer, do dzwonienia telefon Kiedyś rozpalali ogniska krzemieniami .... downo i nieprowda... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
szymeniu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 w piątek jest spot ? Ktoś się pisze ?
Mario22 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja nie dam rady ... ale jak będzie GT-R to i pewnie frekwencja będzie ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
horny devil Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 w piątek jest spot ? Ktoś się pisze ? Jo powinienem byc moim zabytkiem
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja dopiero juttro po południu będę wiedział ,czy mi sie uda wpaść... wysłane z .....
Rekomendowane odpowiedzi