Guregoru Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Guregoru no niby racja .....co i tak nie zmienia faktu ,ze obstawialbym pierwsza opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Bry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc [emoji12] Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc Do internetu jest komputer, do dzwonienia telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hejka .... ale zjebane to forum takie zmiany techniczne to już nie dla dziadka Też jestem tego samego zdania To cytowanie to też na czuja, masakra jakaś Nie wiem o czym piszecie ... na tapatalku wszystko wygląda tak jak zawsze haha .... zacofani pctowcy .. [emoji12][emoji12][emoji12]Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Kurfa.....z ciężkim sercem.......ale muszę mu dać.... +1 wysłane z htc Do internetu jest komputer, do dzwonienia telefon Kiedyś rozpalali ogniska krzemieniami .... downo i nieprowda... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 w piątek jest spot ? Ktoś się pisze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja nie dam rady ... ale jak będzie GT-R to i pewnie frekwencja będzie ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 w piątek jest spot ? Ktoś się pisze ? Jo powinienem byc moim zabytkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja dopiero juttro po południu będę wiedział ,czy mi sie uda wpaść... wysłane z ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi