H4mm3R Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Pany szukam dobrego gazownika który indywidualnie stroi każde auto po montażu gazu, ktoś coś?
SebaMC Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Zbrosławice, warsztat wygląda jak u mietka w szopie, ale robi fury do nawet 500km + i robi to dobrze (strojenie tak jak powinno być), jak będziesz chciał namiary to daj znać
H4mm3R Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Dzięki, o tego gościa mi chodziło, daj namiary
miron78 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Opublikowano 4 Września 2014 same kapelusze tu A mnie kolejny piątek nie będzie musze lecieć na lotnisko do Akjama
neimaD Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Też odpadam jadę na weekend testować inne auto :-)
Mario22 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) A ja wróciłem z nocki ... i mam takie cosik .... Obejrzyj film „Giełda "u Szwagra" - Video Dowcip” w YouTube Sprawdzcie reszte filmów tych kolesi ... szwagry wymiatają... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Września 2014 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi