Pucek Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Pucek, po wygnaniu już jesteś? Będziesz w końcu na spoty jeździć ( będziecie ) bo widzisz, parę osób ubyło i śląskie kuleją Wygnaniu? mi to nie grozi No niestety, spoty to od zawsze ciężki temat, ale jak spieprzy się pogoda to wpadnę, jak jest pogoda to ogarniam jeszcze działkę
tomaszstn Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Jak nie grozi, przecież jesteś,byłeś we Francji PS: Jak tam budowa? Koniec już?
neimaD Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Po weekendzie... trochę zmieniłem wygląd auta :-) Felgi i spowalniacze fajnie wyglądają
H4mm3R Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Jeszcze brakuje czerwonego paska pod maską jak w knight rider
tomaszstn Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Patrz, nawet nie aż tak drogi http://allegro.pl/knight-raider-stroboskopy-linijka-skaner-pilot-i4670968054.html
neimaD Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ehh... Lepsze to od imitacji Lambo :-P
tomaszstn Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Jak założysz to pochwal się nowym modem, w dziale sprzedam robi furorę pasek z logiem VW po otwarciu drzwi, już są potencjalni kupcy więc Ty też nie możesz być gorszy, trzeba przecierać szlaki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/292736-vw-passat-b5-kombi-lift-19tdi-car-audio-173km-1-wlasciciel/ A tu masz linka do jego aukcji: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4713466348 Edytowane 19 Października 2014 przez tomaszstn
Pucek Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Jak nie grozi, przecież jesteś,byłeś we Francji PS: Jak tam budowa? Koniec już? Środek gotowy na 90%, z zewnątrz (teren zielony) w trakcie
Tomi_81 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Po weekendzie... trochę zmieniłem wygląd auta :-) Felgi i spowalniacze fajnie wyglądają A gdzie lampy nie no dla mnie wcześniej lepiej się prezentował
tomaszstn Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Jak nie grozi, przecież jesteś,byłeś we Francji PS: Jak tam budowa? Koniec już? Środek gotowy na 90%, z zewnątrz (teren zielony) w trakcie No to nie jest źle
Majkel Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Elo Panowie! Czy ktoś jest w stanie powiedziec mi czemu przez weekend ten czas tak zapierdziela???
neimaD Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 To wina długiego snu, krótkiego dnia i procentów we krwi :-)
Majkel Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 To wina długiego snu, krótkiego dnia i procentów we krwi :-) Z tego co wymieniłeś to tylko krótki dzień pasuje... Wyśpac się już jakiś czas nie wyspałem, a co do procentów to za niedługo zapomnę jak się kieliszek trzyma Kurde, więcej wolnego czasu miałem jak z zagranicy zjeżdżałem na pare dni do chaty
tomaszstn Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 To wina długiego snu, krótkiego dnia i procentów we krwi :-) Z tego co wymieniłeś to tylko krótki dzień pasuje... Wyśpac się już jakiś czas nie wyspałem, a co do procentów to za niedługo zapomnę jak się kieliszek trzyma Kurde, więcej wolnego czasu miałem jak z zagranicy zjeżdżałem na pare dni do chaty Uroki pracy w Polsce
Rekomendowane odpowiedzi