danielom Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ktoś kiedyś pisał w watku, ze oddawal felgi do regeneracji do zakladu gdzies w okolicach Gliwic gdzie podobno znaja sie na robocie, ma ktos namiary?
Majkel Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ktoś kiedyś pisał w watku, ze oddawal felgi do regeneracji do zakladu gdzies w okolicach Gliwic gdzie podobno znaja sie na robocie, ma ktos namiary? Maraton Knurów
Majkel Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie widze tam uslug renowacji??Ale zajmują się tym i robią to dobrze, widzialem juz 3 komplety ktore od nich wyszly i naprawde spoko [emoji6] zadzwoń i popytaj o szczegóły
danielom Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie widze tam uslug renowacji??Ale zajmują się tym i robią to dobrze, widzialem juz 3 komplety ktore od nich wyszly i naprawde spoko [emoji6] zadzwoń i popytaj o szczegóły dzieki
diman Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Ktoś kiedyś pisał w watku, ze oddawal felgi do regeneracji do zakladu gdzies w okolicach Gliwic gdzie podobno znaja sie na robocie, ma ktos namiary? Maraton Knurów Dokładnie polecam ;-) Mój szwagier ogarnia tam temat jak chcesz mogę Ci pokazać od niego robotę bo właśnie przygotował moje fele na przyszły sezon:-D Edytowane 9 Grudnia 2014 przez diman
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ktoś kiedyś pisał w watku, ze oddawal felgi do regeneracji do zakladu gdzies w okolicach Gliwic gdzie podobno znaja sie na robocie, ma ktos namiary? Maraton Knurów Dokładnie polecam ;-)Mój szwagier ogarnia tam temat jak chcesz mogę Ci pokazać od niego robotę bo właśnie przygotował moje fele na przyszły sezon:-D Jest już kolor jak należy??????? Siemka!
diman Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ktoś kiedyś pisał w watku, ze oddawal felgi do regeneracji do zakladu gdzies w okolicach Gliwic gdzie podobno znaja sie na robocie, ma ktos namiary? Maraton Knurów Dokładnie polecam ;-)Mój szwagier ogarnia tam temat jak chcesz mogę Ci pokazać od niego robotę bo właśnie przygotował moje fele na przyszły sezon:-D Jest już kolor jak należy??????? Siemka! Poszły w grafit tym razem a klar którym moje były zrobione juz nie istnieje wymówili z nim umowę a teraz mam tak jak Miron co roku, założylbym już letnie koło hehe
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ktoś kiedyś pisał w watku, ze oddawal felgi do regeneracji do zakladu gdzies w okolicach Gliwic gdzie podobno znaja sie na robocie, ma ktos namiary? Maraton Knurów Dokładnie polecam ;-)Mój szwagier ogarnia tam temat jak chcesz mogę Ci pokazać od niego robotę bo właśnie przygotował moje fele na przyszły sezon:-D Jest już kolor jak należy??????? Siemka! Poszły w grafit tym razem a klar którym moje były zrobione juz nie istnieje wymówili z nim umowęa teraz mam tak jak Miron co roku, założylbym już letnie koło hehe Gites! szkoda tylko że takie malutkie
diman Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ktoś kiedyś pisał w watku, ze oddawal felgi do regeneracji do zakladu gdzies w okolicach Gliwic gdzie podobno znaja sie na robocie, ma ktos namiary? Maraton Knurów Dokładnie polecam ;-)Mój szwagier ogarnia tam temat jak chcesz mogę Ci pokazać od niego robotę bo właśnie przygotował moje fele na przyszły sezon:-D Jest już kolor jak należy??????? Siemka! Poszły w grafit tym razem a klar którym moje były zrobione juz nie istnieje wymówili z nim umowęa teraz mam tak jak Miron co roku, założylbym już letnie koło hehe Gites! szkoda tylko że takie malutkie luzik mi pasują takie jakie są
Rekomendowane odpowiedzi