stanley Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 PS. Miałem już kiedyś wkleić foty prezentu ślubnego dla Pucków na który się składaliśmy - foto poniżej 1.Własnoręcznie wykonany obrazek przez moją kochaną Żonę 2. kpl kieliszków do wina, ręcznie zdobionych ( nie wiem przez kogo)
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Prezenty wypasione, BARDZO DZIĘKUJEMY po raz kolejny
tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 PS. Miałem już kiedyś wkleić foty prezentu ślubnego dla Pucków na który się składaliśmy - foto poniżej 1.Własnoręcznie wykonany obrazek przez moją kochaną Żonę 2. kpl kieliszków do wina, ręcznie zdobionych ( nie wiem przez kogo) Fajny gift
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Pany mam pytanie to sa sporty kubły z B7 ?? widze trzy wtyczki beda one grzane?? http://olx.pl/oferta/fotele-do-audi-a4-b7-CID5-ID82afp.html#b934585077 Edytowane 14 Grudnia 2014 przez egon47
oprych Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tak sporty tylko jakiś dziwny kolor Nie grzane Brak zielonej wtyczki Czarna pasy Czerwona od sterowania Żółta poduchy Zielona grzanie
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tak sporty tylko jakiś dziwny kolor Nie grzane Brak zielonej wtyczki okej dzieki mam chyba u siebie taki sam kolor wiec nie bede musial ruszac tylnej kanapy czerwona wtyka el, czarna mata a zółta poducha dobrze rozumiem ??
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Panowie szybkie pytanie... nie ma ktoś pozyczyć drążka rozporowego na futrynę do podciągania się?
Rekomendowane odpowiedzi