Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To co ?? Decydujcie by przyjezdni wiedzieli gdzie z A1 zjeżdżać wyszłane z lte
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ulala....moneta spadła na kant i wpadłeś z kapelonem ?? wyszłane z lte
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Ulala....moneta spadła na kant i wpadłeś z kapelonem ?? wyszłane z lte No coś w tym stylu właśnie Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Guregoru
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To co ?? Decydujcie by przyjezdni wiedzieli gdzie z A1 zjeżdżać wyszłane z lte No to robimy w pizzerii, Majki też chcętny, może jeszcze parę osób dojedzie Mirona nie będzie więc pozwolę sobie napisać: DZISIAJ SPOT W PIZZERII, JAK OSTATNIO CAŁA GÓRA ZAREZERWOWANA DLA NAS, ADRES GLIWICE UL. ŁUŻYCKA 2E KOŁO PLACU KRAKOWSKIEGO http://www.piwniczka-gliwice.pl/ PS: Godzina standardowa, czyli 18.00
Multis Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ktoś będzie z dzieciakami? Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Znowu tam ... btw...ja sam wyszłane z lte Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Arturoo
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ktoś będzie z dzieciakami? Wysłane z taboreta G3 Ja mogę wziąć swojego terrorystę, ale on ma dopiero 2 latka
Tomi_81 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Po robocie Dobry wszystkim To i ja się pojawię czyli pizzeria ......
Majkel Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Siemka Ja niestety odpadam... w robocie kwitne :/
Multis Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To ja chyba też sam A kajś ryle nie blokują drogi czasem??
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zjemy cosik....walniemy po herbatcec i jak będzie nuda to wracamy wyszłane z lte
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To ja chyba też sam A kajś ryle nie blokują drogi czasem?? Coś ma się dziać, jakby pszczyńska była nie przejezdna to pewnie objazdy bokami będą. Zjemy cosik....walniemy po herbatcec i jak będzie nuda to wracamy wyszłane z lte Ja Ci dam nudę
Multis Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To ja chyba też sam A kajś ryle nie blokują drogi czasem?? Coś ma się dziać, jakby pszczyńska była nie przejezdna to pewnie objazdy bokami będą. Zjemy cosik....walniemy po herbatcec i jak będzie nuda to wracamy wyszłane z lte Ja Ci dam nudę Włąśnie się zastanawiam, Mam dziś nocke...
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To ja chyba też sam A kajś ryle nie blokują drogi czasem?? Coś ma się dziać, jakby pszczyńska była nie przejezdna to pewnie objazdy bokami będą. Zjemy cosik....walniemy po herbatcec i jak będzie nuda to wracamy wyszłane z lte Ja Ci dam nudę Włąśnie się zastanawiam, Mam dziś nocke... Ja też....wyszłane z lte
Multis Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 A nie chciałbym się z "inteligencją" użerać po drodze...
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ktoś od Mikołowa będzie wjeżdżał ?? Niech rzuci info jak z wlotem wyszłane z lte
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Panowie, muszę sprostować, niestety knajpa nie jest dziś dostępna, nie mogłem się wcześniej dodzwonić a okazało się że mają jakąś dużą imprezę, zostaje więc Forum, już wysyłam wszystkim sms-y
Rekomendowane odpowiedzi