miron78 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 miron...rok minął jak się zapędziłeś ...pamiętasz ?? Ten wcześniejszy model miał coś w sobie - był prześliczny i groźny - ten nowy już jakiś taki nowoczesny
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Patrz ...jak nabroisz to nie chcesz pamiętać wysłane z lte Bry. Widzieliście już najnowszego Focusa RS ? ładniutki... Do tego 2.3 litra turbo 320kuca i ... 4x4... Bajka Powered by LG G3s ST'ekiem bym pojeździł...może by mi się spodobało...wysłane z lte
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Opublikowano 3 Lutego 2015 pisać się ślonzoki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/306464-bukowina-tatrzanska-2015-watek-informacyjny/
Tyrath Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie Ślązacy, mam okazję kupić soczewki depo do mojego lifta b5, praktycznie nowe w dobrej cenie. Będzie to dobrze świeciło czy dawać do regeneracji?
SebaMC Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 odbłyśniki w liftach b5 były słabe, bierz bixa z Q7/B8 to zobaczysz różnicę
Tyrath Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 To jest rozwiązanie tymczasowe, bo zupełnie nic nie widzę w nocy. Bixa będę wrzucał, ale dopiero w sezonie razem z całym kompletem do prawilnej i legalnej jazdy Czy te soczewy depo świecą dobrze?
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie Ślązacy, mam okazję kupić soczewki depo do mojego lifta b5, praktycznie nowe w dobrej cenie. Będzie to dobrze świeciło czy dawać do regeneracji? nowe ,czy praktycznie nowe ? bo jak już chwilę świecą to szkoda kasy
Tyrath Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie Ślązacy, mam okazję kupić soczewki depo do mojego lifta b5, praktycznie nowe w dobrej cenie. Będzie to dobrze świeciło czy dawać do regeneracji? nowe ,czy praktycznie nowe ? bo jak już chwilę świecą to szkoda kasy ziomeg tu na forum pisze, że praktycznie nowe 4 dyszki sztuka. Za regenerację zapłacę z wysyłkami grubo ponad 200zł
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie lepiej poczekać...uciułać więcej i kupić bixy ?? wysłane z lte wysłane z lte
SebaMC Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 tak jak Artur pisze, szkoda € na pół środki, więcej zabawy przy tym niż efektu Pany, sprzedam swoje 17" z oponami jakby ktoś coś słyszał
Rumun89 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Cześć mam pytanie czy przyjmiecie A3 na spocie ??
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Cześć mam pytanie czy przyjmiecie A3 na spocie ?? Co mamy nie przyjąć Powitalny kebab dla każdego ...do niego pucha mirindy...stary....nic sie nie martw...nowi są zawsze mile widziani nawet jak przyjeżdżają autobusem wysłane z lte
Tyrath Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 tak jak Artur pisze, szkoda € na pół środki, więcej zabawy przy tym niż efektu Bixy to rezanie i spore koszty jeżeli podliczyć całość. Ja potrzebuję soczew na już, bo na prawdę jest tragicznie
secio84 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 tak jak Artur pisze, szkoda € na pół środki, więcej zabawy przy tym niż efektu Bixy to rezanie i spore koszty jeżeli podliczyć całość. Ja potrzebuję soczew na już, bo na prawdę jest tragicznie mam soczewki z b6 ale nie wiem czy podejda
Tyrath Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Podpowie ktoś na szybko czy soczewy depo będą pasowały p&p do lamp valeo? Edytowane 4 Lutego 2015 przez Tyrath
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 tak jak Artur pisze, szkoda € na pół środki, więcej zabawy przy tym niż efektu Pany, sprzedam swoje 17" z oponami jakby ktoś coś słyszał nie wiem ,czy nie przymierzę na spocie znowu ciekawi mnie jak to teraz wejdzie i ile luzu zostanie ?? ja muszę nad komfortem popracować trochę...a zejście o rozmiar dobrze by zrobiło tej sprawie
H4mm3R Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Cześć mam pytanie czy przyjmiecie A3 na spocie ?? A3 może być ale nie Rumun
Rekomendowane odpowiedzi