Polko_V Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 a tyś Horny dopiero tym ADR'emdojechał do chaty??
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Czemuś nie przyjechał laciu ? wysłane z lte
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Praca panie teraz tez w robocie siedzę do 14 i weekend
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Też jestem w pracy teraz i jakoś wczoraj dałem radę wpaść wysłane z lte
horny devil Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 a tyś Horny dopiero tym ADR'emdojechał do chaty?? No kutfa chyba faktycznie to coś nie jedzie. na spt ostatni. ze spotu ostatni. ale ma to te z swoje zalety. Do roboty wpadam ostatni i wychdzę pierwszy by gdzieś sensownie dojechać :polew:
Majkel Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Też jestem w pracy teraz i jakoś wczoraj dałem radę wpaść wysłane z lte Jo tyż [emoji14] Wczoraj w robocie i dzisiej tyż od rana, ale kebaba zaliczyłem
SebaMC Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Bo trza twardym być, a nie mientkim przypomniało mi się, jak w niedziele miałem na 4 rano do pracy, a w sobote pojechałem na impreze...do domu wrociłem po 3 rano po kanapki i do roboty
Guregoru Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Maniek a kiedy ty ostatni raz byłeś na zlocie w sg??Co raz więcej osób mówi o tym że parking w zimie to średnia miejscówa. a w kebabie ciasno. Pomijam fakt że kebab się też z czasem przejada po prostu (no chyba że ktoś wpada raz na 6 miechów)Miron dobrze prawi. spotykamy się na forum a potem podejmiemy decyzję gdzie podjechać Krótko i na temat ... Ja powiem szczerze że czasem jak byłem na spocie i urywałem się wcześniej jadąc na nocke a reszta zostawała na forum to mówiłem że jade na kebab i do roboty .... I tak było ale jechałem do alibaby i zamawiałem zestaw na talerzu z fryteczkami surówkami i na spokojnie w ciepełku na siedząco sobie jadłem i po wszystkim mogłem sie wylać bo jest normalna toaleta i pojechać do roboty ... Z resztą nie raz było tak że było nas mniej na spocie to jechaliśmy właśnie tam żeby na spokojnie usiaść itd. I też nie jestem za tym żeby zawsze tylko kebab kebab bo szef ma ałdi czy tam miał a żonka za darmoche polewa chlorom... Mają dobre te kebaby ale czasem lepiej gdzieś usiąść i na spokojnie posiedzieć niż stać na dworze z puszką nesti na parapecie biura podróży itd. haha Powered by LG G3s nie podoba się coś?
Tomi_81 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobry Tomi, na Bukowina jedziesz? Siemka tak właśnie wczoraj się dopisałem do listy ....
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Maniek a kiedy ty ostatni raz byłeś na zlocie w sg?? Co raz więcej osób mówi o tym że parking w zimie to średnia miejscówa. a w kebabie ciasno. Pomijam fakt że kebab się też z czasem przejada po prostu (no chyba że ktoś wpada raz na 6 miechów) Miron dobrze prawi. spotykamy się na forum a potem podejmiemy decyzję gdzie podjechać Krótko i na temat ... Ja powiem szczerze że czasem jak byłem na spocie i urywałem się wcześniej jadąc na nocke a reszta zostawała na forum to mówiłem że jade na kebab i do roboty .... I tak było ale jechałem do alibaby i zamawiałem zestaw na talerzu z fryteczkami surówkami i na spokojnie w ciepełku na siedząco sobie jadłem i po wszystkim mogłem sie wylać bo jest normalna toaleta i pojechać do roboty ... Z resztą nie raz było tak że było nas mniej na spocie to jechaliśmy właśnie tam żeby na spokojnie usiaść itd. I też nie jestem za tym żeby zawsze tylko kebab kebab bo szef ma ałdi czy tam miał a żonka za darmoche polewa chlorom... Mają dobre te kebaby ale czasem lepiej gdzieś usiąść i na spokojnie posiedzieć niż stać na dworze z puszką nesti na parapecie biura podróży itd. haha Powered by LG G3s nie podoba się coś? +1 siemka młody
Rekomendowane odpowiedzi