egon47 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Tutaj prawie opuszczone na max, poza tym gumy w springach mam na zimę wysłane z lte Artur chociaż raz Ci musze racje przyznać koza!!!
SebaMC Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Tutaj prawie opuszczone na max, poza tym gumy w springach mam na zimę wysłane z lte Artur chociaż raz Ci musze racje przyznać koza!!! Będzie pogoda to przymierzę jeszcze raz i porcykam foty nie ma źle, kozą bym tego nie nazwał, gleby jak u Was na bank nie będzie, bo auto ma przede wszystkim jeździć
secio84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) A moje jeździ nawet na jakieś tam glebie juz nie wspomnę o hamerowej glebie . Wiec chyba masz coś nie tak skoro na glebie nie jeździ hehe naciepane z GT-I9195 Edytowane 9 Lutego 2015 przez secio84
SebolA4 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Bry No Seba, jeszcze trochę niżej by się przydało przy tym kole..... Wtedy powinno być zacnie.
SebaMC Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak pisałem wcześcniej...przy foto auto nie było opuszczone na max, jak widzicie stoi na lewarku, sprawdzałem czy nic nie bd przycierać poza tym, jak taką mega glebę nazywasz jazdą to chyba się starzeję, bo dla mnie podjeżdżanie na forum z drugiej, mniej stromej strony żeby nie obetrzeć to nie jazda, oczywiście, jak ktoś ma furę tylko na weekendy to jasne, ja potrzebuję nim jeździć na co dzień do pracy po kłopotliwych drogach
secio84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak pisałem wcześcniej...przy foto auto nie było opuszczone na max, jak widzicie stoi na lewarku, sprawdzałem czy nic nie bd przycierać poza tym, jak taką mega glebę nazywasz jazdą to chyba się starzeję, bo dla mnie podjeżdżanie na forum z drugiej, mniej stromej strony żeby nie obetrzeć to nie jazda, oczywiście, jak ktoś ma furę tylko na weekendy to jasne, ja potrzebuję nim jeździć na co dzień do pracy po kłopotliwych drogach Nikt tu nie ma fury na weekend ja 15 tys robie w 4 miesiące. naciepane z GT-I9195
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 a widziałem na żywo b5 na 20" i to już jest przesada Nie ciulej
SebaMC Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak pisałem wcześcniej...przy foto auto nie było opuszczone na max, jak widzicie stoi na lewarku, sprawdzałem czy nic nie bd przycierać poza tym, jak taką mega glebę nazywasz jazdą to chyba się starzeję, bo dla mnie podjeżdżanie na forum z drugiej, mniej stromej strony żeby nie obetrzeć to nie jazda, oczywiście, jak ktoś ma furę tylko na weekendy to jasne, ja potrzebuję nim jeździć na co dzień do pracy po kłopotliwych drogach Nikt tu nie ma fury na weekend ja 15 tys robie w 4 miesiące.naciepane z GT-I9195 Spoko, nie twierdzę, że nie, ale dla mnie jeszcze niżej niż mam na 17" mija się z celem, bo na naszych drogach trzeba zamulać żeby czegoś nie urwać, jadąc po te felgi z 3 osobami myślałem, że rozleci mi się auto, bo cały czas o coś przycierałem podnosząc moc itp chciałbym to wykorzystywać a nie tylko na autostradzie, gdzie jeżdżę stosunkowo rzadko.
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 nie znam się może na felgach się nie znasz...ale o hamowaniu to byś mógł już jakiś tomik wypuścić Ale tylko o B5
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Proponuję sprawdzić nowe stawki mandatów, jest duża motywacja do srogiej gleby i wolnej jazdy
pajda Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Czyli mam szukać gwintu do siebie [emoji2]
SebaMC Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Proponuję sprawdzić nowe stawki mandatów, jest duża motywacja do srogiej gleby i wolnej jazdy Podupcyło ich... ;/
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 nie znam się może na felgach się nie znasz...ale o hamowaniu to byś mógł już jakiś tomik wypuścić Ale tylko o B5 wysłane z lte Tutaj prawie opuszczone na max, poza tym gumy w springach mam na zimę wysłane z lte Artur chociaż raz Ci musze racje przyznać koza!!! wysłane z lte a widziałem na żywo b5 na 20" i to już jest przesada Nie ciulej Na co dzień ?? ..nie gadaj....wysłane z lte
SebaMC Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 ta czerwona ogień... ale tak jak Arturo prawi...na co dzień się nie sprawdzi
A4-Tomek Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 kurde rzucili si na te zapisy do BT chyba ostatnim rzutem zdążyłem się okaże jak Jarko zaktualizuje liste
secio84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mm naciepane z GT-I9195
SebolA4 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Siema Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mmnaciepane z GT-I9195 Kupiłbym, tylko czemu tak drogo ?
secio84 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Siema Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mm naciepane z GT-I9195 Kupiłbym, tylko czemu tak drogo ? A to za ile chciał byś to kupić naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi