Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Siema Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mm naciepane z GT-I9195 Kupiłbym, tylko czemu tak drogo ? A to za ile chciał byś to kupić naciepane z GT-I9195 4 sztuki za 2 kebaby wysłane z lte
Polko_V Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Tutaj prawie opuszczone na max, poza tym gumy w springach mam na zimę wysłane z lte Artur chociaż raz Ci musze racje przyznać koza!!! Będzie pogoda to przymierzę jeszcze raz i porcykam foty nie ma źle, kozą bym tego nie nazwał, gleby jak u Was na bank nie będzie, bo auto ma przede wszystkim jeździć a ja co stoję w miejscu?? a widziałem na żywo b5 na 20" i to już jest przesada Nie ciulej widocznie tam była *ujowa felga :slina: a tak serio tu jest RS "tu" wszystko co dupne pasuje
secio84 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Siema Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mm naciepane z GT-I9195 Kupiłbym, tylko czemu tak drogo ? A to za ile chciał byś to kupić naciepane z GT-I9195 4 sztuki za 2 kebaby wysłane z lte Rns gra odbiera dobrze ???naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Siema Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mm naciepane z GT-I9195 Kupiłbym, tylko czemu tak drogo ? A to za ile chciał byś to kupić naciepane z GT-I9195 4 sztuki za 2 kebaby wysłane z lte Rns gra odbiera dobrze ???naciepane z GT-I9195 Si wysłane z lte
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 ta czerwona ogień... ale tak jak Arturo prawi...na co dzień się nie sprawdzi Tu masz gwint lub air to sobie ustawisz jak pasuje, a nie jakieś sprężyny obniżające z którymi jest jak w lotto..
SebaMC Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Tak pro po powietrza, coraz bardziej się nad tym zastanawiam, w zasadzie jak masz tokarza to idzie taki zawias zrobić w miarę dobrejj kasie Pany, kumpel szuka jakiegoś dobrego warsztatu który napawa mu lekkie pęknięcie alusa, a później wyprostuje, ktoś coś?
Mario22 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Siema co tam. Ja już po feriach i jutro do roboty a w piątek na spota Powered by LG G3s
Rekomendowane odpowiedzi