diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm może uda się jutro znowu wpaść ale nie obiecuje
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 SiemankoTe NFZ robisz coś haha ...Będziesz w piątek ? Szło by zaś posiedzieć z dziadkiem jak ostatnio... Powered by LG G3s W nosie dłubie A za dziadka w ucho chcesz ?? çhyba do mnie menda biła S siemanko Wiem ,że do Ciebie ..nic szacunku dzieciarnia dziś nie ma...dlatego w ucho od czasu do czasu warto dać
horny devil Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm może uda się jutro znowu wpaść ale nie obiecuje Diman kolekcjonujesz jeszcze te korki/nakrętki?? Mogę Ci zabrać bo trochę już mi się nazbierało Ja jutro będę ale znowu 21 czy coś
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm może uda się jutro znowu wpaść ale nie obiecujeDiman kolekcjonujesz jeszcze te korki/nakrętki?? Mogę Ci zabrać bo trochę już mi się nazbierałoJa jutro będę ale znowu 21 czy coś jasne ze zbieram i chętnie przyjmę
stanley Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm może uda się jutro znowu wpaść ale nie obiecujeDiman kolekcjonujesz jeszcze te korki/nakrętki?? Mogę Ci zabrać bo trochę już mi się nazbierałoJa jutro będę ale znowu 21 czy coś jasne ze zbieram i chętnie przyjmę do przedszkola nosisz ?
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm może uda się jutro znowu wpaść ale nie obiecujeDiman kolekcjonujesz jeszcze te korki/nakrętki?? Mogę Ci zabrać bo trochę już mi się nazbierałoJa jutro będę ale znowu 21 czy coś jasne ze zbieram i chętnie przyjmę do przedszkola nosisz ? nie jakaś koleżanka mamy zbiera na wózek
stanley Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm może uda się jutro znowu wpaść ale nie obiecujeDiman kolekcjonujesz jeszcze te korki/nakrętki?? Mogę Ci zabrać bo trochę już mi się nazbierałoJa jutro będę ale znowu 21 czy coś jasne ze zbieram i chętnie przyjmę do przedszkola nosisz ? nie jakaś koleżanka mamy zbiera na wózek przecież takie coś było w latach 90tych
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmmm może uda się jutro znowu wpaść ale nie obiecujeDiman kolekcjonujesz jeszcze te korki/nakrętki?? Mogę Ci zabrać bo trochę już mi się nazbierałoJa jutro będę ale znowu 21 czy coś jasne ze zbieram i chętnie przyjmę do przedszkola nosisz ? nie jakaś koleżanka mamy zbiera na wózek przecież takie coś było w latach 90tych teraz tez jeszcze widocznie dziala
egon47 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 SiemankoTe NFZ robisz coś haha ...Będziesz w piątek ? Szło by zaś posiedzieć z dziadkiem jak ostatnio... Powered by LG G3s W nosie dłubie A za dziadka w ucho chcesz ?? çhyba do mnie menda biła S siemanko Wiem ,że do Ciebie ..nic szacunku dzieciarnia dziś nie ma...dlatego w ucho od czasu do czasu warto dać ej Ucho tutaj niczemu winny lol
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Co potrzeba ? SiemankoTe NFZ robisz coś haha ...Będziesz w piątek ? Szło by zaś posiedzieć z dziadkiem jak ostatnio... Powered by LG G3s W nosie dłubie A za dziadka w ucho chcesz ?? çhyba do mnie menda biła S siemanko Wiem ,że do Ciebie ..nic szacunku dzieciarnia dziś nie ma...dlatego w ucho od czasu do czasu warto dać ej Ucho tutaj niczemu winny lolGuptoku jeden
Mario22 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Nie zrozumcie mnie źle ... Ale sram na nich bo gdy Ide do dentysty to ide prywatnie ... Chce badania do pracy ide prywatnie... Bo szybciej bo wygodniej itd i tak jest z wszystkim co dotyczy nfz... Albo czekasz na termin albo traktują cie jak śmiecia .. I nie ruszało by mnie to gdyby nie fakt że co miesiąc odprowadzam na nich wysokie składki... Moja kumpela z pracy miala problemy fest z kolanem i czekala na jakis tam zabieg prawie 10 miesięcy .. po czym wkońcu nadszedl upragniony termin i sie okazało że lekarz który to niby zlecił został zwolniony bo coś itd. I znów czeka na termin od nowa... No ja was prosze... Albo przykład osoby z rodziny ... Jest w szpitalu z celu badań ... I pielegniarki mylą się z konkretnymi zastrzykami bo na oddziele przypadkowo są dwie osoby o tym samym nazwisku .. Ja Was prosze...a każdy z nas na nich płaci ... I takich przykładów jest wiele ... Powered by LG G3s Edytowane 20 Lutego 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Mario, nie ma sensu poruszać tego tematu, jak nasz kraj piękny i złodziejski tak samo Cie traktują w każdej instytucji na którą co miesiąc nie mało się daje.
Rekomendowane odpowiedzi