Mario22 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Pier.. Te nadgodziny... Ja jutro od rana gram na konsoli haha wolny weekend od dawna dopiero nocka w niedziele Powered by LG G3s
Tomi_81 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Dzięki za spocika Jak tam żona szoping zaliczyła ? Kupiła coś fajnego na wieczór ? Hahap.s.Tomi nie masz na PS3 Blura albo TestDrive Unlimited 2 ? Powered by LG G3s Niet
egon47 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Ja tez dzięki za wczorajszego zlota ja juz w pracy niestety ważne ze do 14 i weekend Nie ma się co śmiać ... Gt6 to najlepiej odwzorowany symulator ... Ale wiem Moskal i Pablo by się już kłócili że zaraz po forzie... Ale ja tam jestem oddany Polyphony Powered by LG G3s też jestem na etapie przechodzenia GT6 dopiero co zaczynam nie dawno skończyłem grać w GT5 Edytowane 7 Marca 2015 przez egon47
Tomi_81 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Dobry Kurdę muszę odpalić swojego playa bo już chyba z pół roku nie grałem
SebaMC Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 dobry...lecę podkleić lampę bo zaparowała po wczorajszym spocie
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Taplaliście wczoraj auta e jakimś bajorku?
Pucek Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Pier.. Te nadgodziny... Ja jutro od rana gram na konsoli haha wolny weekend od dawna dopiero nocka w niedziele Powered by LG G3s Gdybym mógł, to bym nie poszedł, niestety soboty do czerwca mamy przymusowe, jeszcze jutro na noc
tomaszstn Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Egon, ja mam kratkę, co prawda do foczki ale może sobie jakoś dopasujesz przód Wiele osób np z corsy robi Audi to możesz pójdziesz o krok dalej i z OOOO zrobisz Forda, co Ty na to??
egon47 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Egon, ja mam kratkę, co prawda do foczki ale może sobie jakoś dopasujesz przód Wiele osób np z corsy robi Audi to możesz pójdziesz o krok dalej i z OOOO zrobisz Forda, co Ty na to?? Ok przekonałes mnie mój plan z audi zrobić forda heh a tak z innej beczki gdzie kupiłeś spray do lamp
egon47 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 No to zdrówko Mario a fife 13 masz ??? No to pyrsk
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 No to zdrówko Mario a fife 13 masz ??? Miałem kiedyś 14. Ja mam głównie wyścigi. Mam sporo gier ale same wyścigi Powered by LG G3s No to zdrówko Mario a fife 13 masz ??? No to pyrsk Pyrsk Powered by LG G3s
Rekomendowane odpowiedzi