Polko_V Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 nie twierdzę, że Twój "inżynier" się pomylił, ale wiesz jakie "som inrzynieryy"
miron78 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Miron żulu Ty odpoczywaj teraz z %% co byś w BT nie wybrzydzał Stary ja już zaczynam czytać na necie jakie są pierwsze objawy alkoholizmu - bo tak jak na tym wyjeździe firmowy przez te 5 dni popiliśmy to masakra Alkohol był free 24h - wyjazd w ścisłym gronie bo tylko 12 osób a dodatkowo jeszcze pensjonat na naszą wyłaczność - to wszystko sprzyjało jednemu
H4mm3R Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 nie twierdzę, że Twój "inżynier" się pomylił, ale wiesz jakie "som inrzynieryy" Luloku tuż jo mom iżyniera
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 nie twierdzę, że Twój "inżynier" się pomylił, ale wiesz jakie "som inrzynieryy" Luloku tuż jo mom iżyniera to tym bardziej "iżynierze" a swoją drogą...jak żyletka wejdzie, to jeszcze jest tam jakaś tolerancja
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) true ...no nie powiem jestem ciekaw efektu, ale najprędzej bd widział na fotkach z BT lub poprostu na placu w SRC Edytowane 11 Marca 2015 przez Polko_V
H4mm3R Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Czy to oznacza że się do BT nie wybierasz?
neimaD Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 A ja czekam na felgi i chyba będą na styk przed BT Będą za duże i będę musiał je wziąć :-D Z oponami czy bez? Zobaczymy jak to spisi ale wokal bym jednak więcej gumy :-P
Polko_V Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 A ja czekam na felgi i chyba będą na styk przed BT Będą za duże i będę musiał je wziąć :-D Z oponami czy bez? Zobaczymy jak to spisi ale wokal bym jednak więcej gumy:-P na styk...jak zawsze
H4mm3R Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 A ja czekam na felgi i chyba będą na styk przed BT Będą za duże i będę musiał je wziąć :-D Z oponami czy bez? Zobaczymy jak to spisi ale wokal bym jednak więcej gumy :-P Będzie ciut szerzej niż mówiłem ostatnio ;-)
Rekomendowane odpowiedzi