SebaMC Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 wkleiłbym Ci linki ale jestem na telefonie...w dziale sprzedam masz kpl swapa za 1500, dokupilbys pedaly tunel itp a mechanika do ogarnięcia tego myślę spokojnie by sieę znalazło, oczywiście zrobisk jak uważasz, ja na Twoim miejscu polałbym to benzyną i podpalił, bo już trochę nerwów przy tej skrzyni straciłeś a tak serio...masz gware po ostatnim podejściu do skrzyni?
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) wkleiłbym Ci linki ale jestem na telefonie...w dziale sprzedam masz kpl swapa za 1500, dokupilbys pedaly tunel itp a mechanika do ogarnięcia tego myślę spokojnie by sieę znalazło, oczywiście zrobisk jak uważasz, ja na Twoim miejscu polałbym to benzyną i podpalił, bo już trochę nerwów przy tej skrzyni straciłeś a tak serio...masz gware po ostatnim podejściu do skrzyni? no czekam dalej linki..!!! kto wstawi....ogarnie elektrykę .....odda i powie jedź testuj ...???????? to się tak łatwo gada.... Jo ci to ogarna tylko potem nie miej pretensji jak będziesz mieć 6 biegów Wstecznych i jeden do przodu Powered by LG G3s jeden do przodu powiadasz.....muszę przemyśleć Edytowane 14 Marca 2015 przez Arturoo
Polko_V Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Arturku masz Q więc tyłem byś jeździł i byś nie poczuł różnicy...tylko byś musiał porezać jakieś bixy z tyłu
Polko_V Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) a tak z innej beczki czy ktoś mi może pomóc...jak na tym forum wstawić jakieś foto?! proszę o szczegółowy opis na pw Edytowane 14 Marca 2015 przez Polko_V
egon47 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Horny coś dla ciebie buda z Q http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-1-8-t-quattro-w-calosci-lub-na-czesci-CID5-ID9kLll.html
SebaMC Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem czy na forum kpl dotyczy do Q czy FWD, ale wystarczy Arturze wejść na allegro, 2.5 na części jest od **uja, a przeważnie one wychodziły z 6 manualem, np to http://allegro.pl/czesci-audi-a4-b5-1-8-1-9tdi-2-5tdi-2-6-v6-i5170439710.html Dzwoniłem nawet do gościa i mówi, że nie ma problemu, wypruje wszystko co potrzeba, bo auto jeszcze kompletne, co do ceny to mam zadzwonić jeszcze raz, bo teraz ma klientów mechanika by się ogarneło, z resztą sam masz fachowców Zrobisz jak uważasz, ja osobiście bym tak poczynił. Edytowane 14 Marca 2015 przez SebaMC
horny devil Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Horny coś dla ciebie buda z Q http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-1-8-t-quattro-w-calosci-lub-na-czesci-CID5-ID9kLll.html Teraz szukam dwa i pół
Majkel Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Siema w to sobotnie, schorowane popołudnie
Pucek Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Siema w to sobotnie, schorowane popołudnie Nawet nie mów, od 2 tygodni na tabletkach i bez zmian, a jeszcze dzisiaj na noc do roboty
Majkel Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Ja jutro na rano obiecałem przyjść i chyba nieźle się wkopałem bo nie ma mnie kto zastąpić a gorączka nie odpuszcza Bele do czwartku się wykuruje
Rekomendowane odpowiedzi