Majkel Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Jeżeli szukacie winnego koloru Artura to już tłumaczę Ci co byli w BT wiedzą że róż chce Maniek Jako że nie było wolnych kolorów różowych MAniek dostał klubowicza ale miał wskazać komu zabiera - no i wybrał artura Ojj Artur Artur...coś narozrabiał w BT, że żeś niebieski? a tak serio, to tym 'kolorowym' z forum zaczyna odpierdalać Jakim kolorowym dokładnie ? Ps. Artur wiem że pewnie miałeś swoje powody ale chyba postąpiłeś w emocjach - wiesz że to niczego nie zmiania No pięknie... chłopie... to miało zostać między nami! No ale skoro już cała ta sprawa wyszła, to mogę teraz wszystkim napisać, że warunkiem jaki musiałem "dobrowolnie" spełnić, to wskazanie w podaniu o róż na polecenie Mirona Artura do zdegradowania [emoji17] Później musiałem pierdyknąć pare rundek białasem po orliku w Knurowie żeby właściciel mógł napatrzeć się na swoją głębię, następnie pojechaliśmy na jego garaż i tam pół dnia robiłem podpore pod dach w blaszaku bo po tym jak w Bukowinie całą noc krokwie trzymał Miras ma ciągły strach że coś mu się tam teraz zawali i na białasa runie...Jeszcze świniaka na święta i swojskich jajek se zażyczył... także ch** nie interes, tyle dać żeby 20zł w roku na BT zaoszczędzić [emoji12] [emoji12] [emoji12] A tak na poważnie to wniosek o róż jeszcze nie poleciał [emoji6]
secio84 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Ja obstawiam ze obrzydło mu się czytać te posty od kolorowych których niebiescy nie widza
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Ojj Artur Artur...coś narozrabiał w BT, że żeś niebieski? a tak serio, to tym 'kolorowym' z forum zaczyna odpierdalać nie wiesz, nie pisz.... to nas oświeć bo ja nie w temacie, szok że nie różowy przyzwyczaisz się Tomku a jednak sensacje robicie - przy jego posturze też bym sie w rurki nie pchał Jeżeli szukacie winnego koloru Artura to już tłumaczę Ci co byli w BT wiedzą że róż chce Maniek Jako że nie było wolnych kolorów różowych MAniek dostał klubowicza ale miał wskazać komu zabiera - no i wybrał artura Ojj Artur Artur...coś narozrabiał w BT, że żeś niebieski? a tak serio, to tym 'kolorowym' z forum zaczyna odpierdalać Jakim kolorowym dokładnie ? Ps. Artur wiem że pewnie miałeś swoje powody ale chyba postąpiłeś w emocjach - wiesz że to niczego nie zmiania wiem
H4mm3R Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Ja obstawiam ze obrzydło mu się czytać te posty od kolorowych których niebiescy nie widza Też byś tak zrobił jakby Cię leśniczym nazywali i miał 2.5 w quattro żeby siano do paśnika zimą wozić.... Ostatnio nawet diman z nim pojechał... Edytowane 29 Marca 2015 przez H4mm3R
secio84 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Ja obstawiam ze obrzydło mu się czytać te posty od kolorowych których niebiescy nie widza Też byś tak zrobił jakby Cię leśniczym nazywali i miał 2.5 w quattro żeby siano do paśnika zimą wozić.... Ostatnio nawet diman z nim pojechał... Racja naciepane z GT-I9195
diman Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 To nie ja tam s - lina nima ☺ A kabarecik Stasiu dobry
SebaMC Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 bry Czas przetoczyć dystans i włożyć na tył, przedni błotnik lekko wyciągnięty, i jest lepiej Ma ktoś bieżnik "jodełkę" na oponie ? ja mam, na deszczu mega, ale szumi jak traktor
horny devil Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 bry Czas przetoczyć dystans i włożyć na tył, przedni błotnik lekko wyciągnięty, i jest lepiej Ma ktoś bieżnik "jodełkę" na oponie ? ja mam, na deszczu mega, ale szumi jak traktor może masz "pod prąd" oponę założoną
stanley Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 bry Czas przetoczyć dystans i włożyć na tył, przedni błotnik lekko wyciągnięty, i jest lepiej Ma ktoś bieżnik "jodełkę" na oponie ? ja mam, na deszczu mega, ale szumi jak traktor ja miałem takie opony i już nigdy więcej, dokładnie Uniroyal Rainsport teraz mam Fuldy z normalnym bieżnikiem i na deszczu spisują się równie dobrze
Polko_V Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 bry Czas przetoczyć dystans i włożyć na tył, przedni błotnik lekko wyciągnięty, i jest lepiej Ma ktoś bieżnik "jodełkę" na oponie ? ja mam, na deszczu mega, ale szumi jak traktor może masz "pod prąd" oponę założoną ...a swoją drogą...też już nigdy nie kupie "jodełek" huczą, szumią ...
A4-Tomek Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Moja galeria coś mnie w tym roku nie nosiło wszędzie z aparatem https://plus.google....=CJmX5JWxr_rzNg koniecznie muszę w lampę zainwestować bo miałem nerwy że mi nie wychodziło to co bym chciał uzyskać Edytowane 29 Marca 2015 przez A4-Tomek
SebaMC Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 No właśnie o tym, że są głośne nie wiedziałem, opony praktycznie nówki, a głośne jak zimowe bieżnikowane na przyszły sezon muszę zmienić...
Rekomendowane odpowiedzi