H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Arturo jako radiolog powiedz mi czy chrząstka jest widoczna na RTG?
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Arturo jako radiolog powiedz mi czy chrząstka jest widoczna na RTG? to prawie woda...nie a Twoje widać ??
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Arturo jako radiolog powiedz mi czy chrząstka jest widoczna na RTG? to prawie woda...nie a Twoje widać ?? Dzięki Nie sprawdzałem
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 będzie tam we wtorek szło kredyty podpisywać ??
secio84 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dajcie adres zaraz tam bede naciepane z GT-I9195
MAJKI Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 będzie tam we wtorek szło kredyty podpisywać ?? Na ten miesiąc już Miron zrobił 150% planu Dzieki za Wielkanocny spot, Pucek dzięki za transport teraz tylko do rana przespać i z rana ten jazgot mojej bo na szczeście teraz śpi albo udaje że śpi
Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzięki za za***iste spotkanie Panowie, śmiechu jak zwykle nie brakowało Dajcie adres zaraz tam bedenaciepane z GT-I9195 przed chwilą się rozjechalim, trza było dzwonić
horny devil Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 DZięki za spota Śmiechu co niemiara. Oby więcej takich spotów.P.S. Co na dk`wce robiliście??
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Podziękowania panowie za dzisiaj i wczoraj hehe dzieki za transport Pucol a na 88 skoczyliśmy na dziewczyny na pleyadę Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez diman
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dobrze, że nas poznała pewnie se pomyślała co za banda debili jedzie Dobra spadam spać bo jutro trzeba jakoś te jajka wyswiecić
Pucek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzięki za dziś, ja dojechalem, teraz spać a od rana wyłączam tel bo w robocie mi żyć nie dają
Majkel Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Majkel melduje się już na nogach [emoji6]
Koval242 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Miło było poznać większą liczbę ludzi. Odczucia pozytywne. Napewno będę częściej wpadał ☺ dobra który kredyty daje bo b8 się mi śniło ha
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 dzięki za wczoraj - mega spocik - Pucek dzięki za transport Na następny zlocik zabiorę wszystkie stare foty naszych zlotów - będzie się z czego śmiać No itrzeba pompkę do roweru zabrać bo na zakrętach Dimanowi opona z felgi schodziła Ps. Maniek - w kuchni jesteś niezły - ale pamiętaj - kawa z solą nie idzie w parze
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zapomniałem o naszym bariście kawa pyszna
Rekomendowane odpowiedzi