Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Witam po dlugiej przerwie na forum, na spocie sie juz przywitalem :> Jestem ciekaw ile zajmie mi przeczytanie wszystkich zalegosci... macie zakaz pisania przez tydzien, bo nie ogarne tego nigdy przy tym tempie :decayed:

Diman co do chipa, to na 80% ja z ojcem bedziemy robic, ale nie wczesniej jak za 3 tyg bo mnie od poniedzialku znowu nie bedzie przez 2 tyg. A jaka firma ma to robic ? comosport ? i tak jak majki mowil za tysiaka w Gliwicach ? i z hamowania ?

zgadza sie compsport jak bedzie 10 sztuk to bedzie za 1000 zł narazie jest 8 osob pewnych jak bys sie zdecydowal to bylo by nas juz 10 i mozna by zaczynac poczytaj sobie watek i daj znac http://www.a4-klub.pl/smf/grupowy_chip_w_compsport_szukam_chetnych-t87768.0.html[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 12:31_________________________________________________

tez o tym slyszalem i dlatego mysle ze te 35/glowe to nie jest tak duzo kasy a i do poogladania bede niezle fury

a co do godziny to mysle ze ta 9.00 jest w sam raz przy autostradzie oczywiscie [br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 12:39_________________________________________________jak chcesz guru to cie zabiore nie ma problemu moj troszke mniej pali na 100km

Opublikowano

Ja oglądałem mapkę i doszedłem do wniosku, że pojadę inną droga i spotkamy się już na miejscu w Kamieniu prawdopodobnie. Mieszkam wyżej i jakbym miał jechać przez Gliwice to miałbym prawie jeszcze raz tyle km.

Jadę wcześniej tak około 8 będę wyjeżdżać, bo już od 8 zaczynają się tam pierwsze eliminacje.

D4rk też jedzie i jedzie też tak jakoś, ustaliliśmy że spotkamy się o 9 pod bramą wjazdową.

Opublikowano

Ok to spotkamy sie na miejscu, napewno sie znajdziemy, ja bym obstawiał że my wyjezdzamy z Gliwic o 9.00 z parkingu przy A4 na Rybnickiej, co o tym śadzicie Miron i Diman??

Pucek jedziesz?? auto mozesz bez problemu zostawić u mnie, nawet Ci garaż odstapie :wink4:

Opublikowano

ja jak juz mowilem czekam na parkingu o 9.00 jutro

Opublikowano

Ponawiam pytanie: ma ktoś wziąć grylla?? Bo ja mam tylko taki duży na kółkach( alu :> )

Opublikowano

no moj sie nie nadaje bo sie rozlecial niestety takze nie pomoge w tej kwesti

Opublikowano

Byłem dziś na tej imprezie Speed Zone i wkleje troche zdjeć, obceńcie furki, najciekawsza fura Mercedes SLR cabrio wyprodukowano na świecie 150szt tego auta, ten był numerem 150 i kosztował 4,5 mln zł, właściciel zgodził sie go pokazać pod warunkiem że nikt do niego nie bedzie podchodził i go dotykał tylko można było patrzeć :polew:

7830d36c29ec09b8med.jpg

f6214fb74a15baadmed.jpg

be7e4f95c265d75cmed.jpg

za chwile wrzuce jeszcze kilka fajnych zdjeć...[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 20:20_________________________________________________Stara ale jara :naughty:b194ec2f8c842ab4med.jpg

Maluszek też robił furorę za styl :polew:b74a2b2134b855d9med.jpg

17b7048c4cdd1633med.jpg

342d817211dd513bmed.jpg[br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 20:46_________________________________________________Tu jeszcze SLR już bez dachu

59a633e4b86cefb1med.jpg

Opublikowano

Guru a Ty nie zapisany na Kamień w niedziele :mysli:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 11:02_________________________________________________Drogo Ci - na co zbierasz :naughty:

Nie zbieram na nic (oprócz B8 :naughty:) ale szkoda mi po prostu kasy bo to jest:

35 zł ja + 35 zł bracik + paliwo + jedzenie i picie cały dzień na 3 (bo młodszego bracika też bym wziął)

Po prostu nie jestem aż takim fanem wyścigów na 1/4 żeby wywalać na to tyle kasy :thumbdown: wole ją wydać na co innego :)

Witam! :hi:

Nieźle poszliście z tymi stronami, dwa dni nieobecności i znów.. .

Guru, ale z ciebie materialista, a emocje się nie liczą? :tongue4: Zabierz się chociaż z kimś.

Miron 2.2T to legenda zasłużona i nie powiedziałbym, że to przeżytek bo spokojnie daje rade większości nowych aut i pod względem parametrów jak i awaryjności :wink4:

Ja będę dziś na spocie, udało mi się znaleźć wolny czas mimo, że miałem być zajęty.

Te fotki tego "rodzinnego grylla" - nie dałem rady obejrzeć do końca. Strach pomyśleć co ci ludzie mają w głowie :blink: Jakiś motocyklista wbity w ciężarówkę nie robi takiego wrażenia bo to może się po prostu wydarzyć. Chyba już nie będę otwierał takich linków.

Odnośnie tej dziury w dolocie u Krola to zapewne kopciło tylko chwile do póki komp nie wprowadził silnika w tryb awaryjny i nie obciął dawek paliwa. Wychodzi na to, że Krolu jeździł cały czas w trybie awaryjnym :decayed: Teraz to będzie wymiatał :naughty:

Pucek wciąż nie zdecydowany :polew:

Gregor sam napisałem że furacze z silnikiem 2,2T to mega udane jednostki i nie ma innego tak podatnego na mody silnika.

Ale optycznie to autka z innej epoki już niestety - a Pucek szuka furki do normalnej jazdy i czym młodziej będzie wyglądała tym lepiej.Gdyby szukał czegoś co ma zapierdzielać i obojętnie jak wyglądac i z jakiego roku wtedy napewno stare S6 jest :good:

Opublikowano

te bordowe seico bylo u mnie w knurowie na pokazach z okazji urodzin knurowa

Opublikowano

KAMIEŃ ŚLĄSKI - WYJAZD GODZ.9.00 PARKING PRZY WJEŹDZIE NA A4 Z UL.RYBNICKIEJ

Opublikowano

Ponawiam pytanie: ma ktoś wziąć grylla?? Bo ja mam tylko taki duży na kółkach( alu :> )

Ja niestety też nie mam takiego żeby mi do auta wszedł ale nie wiem czy jest sens brać, ostatnio jak byłem z Dimanem to zapodałem sobie kiełbase z dodatkami za 6zł wiec tragedii nie ma...

Opublikowano

z kielbasa sie zgadza nie bylo najgorzej cena dobra a i kielbasa tez dobra takze nie bedzie problemu

Opublikowano

Majki - Diman szkoda że nie macie juz programu - pewnie byście startowali :decayed::naughty:

Opublikowano

no ja bede startowal nawet bez programu i tak im pokarze pojde z tym z silnikiem odrzutowym :decayed:

Opublikowano

Hehe nie bede sobie robił wstydu nawet z programem bym nie startował bo to też mało w porównaniu z autami jakie tam jeżdzą :>

Ok ja ide spać do zobaczyska o 9.00 a i chyba bede w środku jechał miedzy Wami bo cb mam ale antene pożyczyłem także nie mam kontaktu ze światem....

Opublikowano

Hehe nie bede sobie robił wstydu nawet z programem bym nie startował bo to też mało w porównaniu z autami jakie tam jeżdzą :>

Ok ja ide spać do zobaczyska o 9.00 a i chyba bede w środku jechał miedzy Wami bo cb mam ale antene pożyczyłem także nie mam kontaktu ze światem....

będzie miał ktoś navi - bo ja nie mam płytki do navi -i jeszcze tam nie byłem :)

Opublikowano

no ja mam to nie bedzie problemu [br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 22:03_________________________________________________dobra ja spadam do jutra :hi:

Opublikowano

będzie miał ktoś navi - bo ja nie mam płytki do navi -i jeszcze tam nie byłem :)

Miron tam nie trzeba navi, droga prosta, trafimy bez problemu...

Opublikowano

Pogoda na jutro trochę deszczowa się zapowiada.

Miron ja mam ściągniętą mapkę do twojego RNS tylko, że nie mam odpowiedniej nagrywarki żeby ją nagrać ale można spróbować.