H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mi by się podobało nawet taki gokart a i tani w utrzymaniu. Znajomy ma takiego ale z 2.0T 350KM Tak i na pewno nadaje się na codzienne dojazdy do pracy ... Ty i ta Twoja praca, na rower byś się przesiadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Rower już kupiłem ... a co do pracy to niestety musze pracować i jeździć do pracy więc takimi kategoriami oglądam auta a nie marzeniami... Link wkleiłembo autko wydało mi się ciekawe Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Takie tam sorki ale auto mega brudne Mi akurat się średnio te fele widzą, ale kto co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Rower już kupiłem ... a co do pracy to niestety musze pracować i jeździć do pracy więc takimi kategoriami oglądam auta a nie marzeniami... Link wkleiłembo autko wydało mi się ciekaweA ja wyraziłem moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mario lupo GTI fajne ale tyle bym nie dał za to auto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Takie tam sorki ale auto mega brudne Po co ściemniałeś te tylne szyby? Dziecko w drodze? bo jak nie to poroniony pomysł, wygląda to słabo, koło git w akwarium ma jeździć ? ja jestem za ściemnianiem szyb , to jest pierwsza rzecz którą robie w aucie Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez pajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 A ja z kolei wyznaję zasadę albo wszystkie lekko przyciemnione (podkreslam... LEKKO) albo wcale każdy robi po swojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 jeszcze 4 godziny i weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No ładne kółeczka ładne - Hamer rozumiem że to nie oems ? jakie parametry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Siema. Ja jeszcze jutro 2 zmiana. Najgorsze jest to że prognozy pogody takie średnie na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 A ja z kolei wyznaję zasadę albo wszystkie lekko przyciemnione (podkreslam... LEKKO) albo wcale każdy robi po swojemu sam też bym nigdy tylu nie przyciemnil ale ze juz było i dobrze folia położona to zostawiam tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No ładne kółeczka ładne - Hamer rozumiem że to nie oems ? jakie parametry ?Nie to nie oems, Rohana RC7 20x10J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Rower już kupiłem ... a co do pracy to niestety musze pracować i jeździć do pracy więc takimi kategoriami oglądam auta a nie marzeniami... Link wkleiłembo autko wydało mi się ciekawe mario auto od klubowicza boberka w stanie igła jeszcze 2 tyg temu było chyba za 24999zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiem. Dlatego zwróciłem uwage na to auto ... Ciekawa propozycja. Szkoda że nie ma zdjęć środka. Cena wysoka ale stan auta też mega. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cena tego z foeum troche kosmos ... Tu jest podobny i tez igła ... http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-lupo-gti-1-6-125-km-jedyny-taki-ID4p99U4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cena tego z foeum troche kosmos ... Tu jest podobny i tez igła ... http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-lupo-gti-1-6-125-km-jedyny-taki-ID4p99U4.html Na foto każdy jest igła.. nawet Artura B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cena tego z foeum troche kosmos ... Tu jest podobny i tez igła ... http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-lupo-gti-1-6-125-km-jedyny-taki-ID4p99U4.html Na foto każdy jest igła.. nawet Artura B5 Masz racje ... Co jest na plus to gościu ma go już 5 lat na zasadzie miron citroena. Jako drugie auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi