egon47 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Zobaczymy jutro jadę to oglądać firma jest na upadłości wiec dlatego sprzedają papiery sądowe maja jeszcze przyjść ze mogą to sprzedać bo to jest majętość firmy wiec może nie będzie takie padło jak cały czas od nowości u jednego właściciela Edytowane 14 Maja 2015 przez egon47
Mario22 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Moze akurat bedzie ok. Ale dobrze wiemy ze za 13tys to ciezko nawet o B6 w dobrym stanie ... Ja mam troche inne poglądy na kupno auta ... Edytowane 14 Maja 2015 przez Mario22
MAJKI Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Horny masz tam w ofercie na wypożyczenie jakąś szlifierke do szlifowania ścian z gipsu
horny devil Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Horny masz tam w ofercie na wypożyczenie jakąś szlifierke do szlifowania ścian z gipsu Nie. Oni mają tylko ciężki sprzęt. a dużo tego masz i na kiedy??
MAJKI Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Horny masz tam w ofercie na wypożyczenie jakąś szlifierke do szlifowania ścian z gipsu Nie. Oni mają tylko ciężki sprzęt. a dużo tego masz i na kiedy?? 2 pokoje i kuchnie ale tylko łączenia płyt bo wszystko mam w płytach ale szukam jakieś wypożyczalni bo nie chce mi się ręcznie tego jechać
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Zobaczymy jutro jadę to oglądać firma jest na upadłości wiec dlatego sprzedają papiery sądowe maja jeszcze przyjść ze mogą to sprzedać bo to jest majętość firmy wiec może nie będzie takie padło jak cały czas od nowości u jednego właścicielaDaj spokój....Fakt miechy zrobić ok 5k Skrzynia komplet 7...a trzeba miec baczenie ,ze w kazdym momencie bez jednego ostrzezenia ..szukalbym jak juz to w manualu albo z padnietym tipem...wrzucasz takiego szrota jak ja z 2,5 te de i ładujesz zamiast cholernego /mulącego tipa i 3 paki leci taki pomodzony 2 suszarki.....4k Motorownia ...- uderz do moskala wszystko suche ceny bez roboty
Marcin6 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 A tak przy okazji z ciekawośc... to kiedy te skrzynie automat w audi przestały być awaryjne?... W B7 czy C6 już są ok?
horny devil Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Horny masz tam w ofercie na wypożyczenie jakąś szlifierke do szlifowania ścian z gipsu Nie. Oni mają tylko ciężki sprzęt. a dużo tego masz i na kiedy?? 2 pokoje i kuchnie ale tylko łączenia płyt bo wszystko mam w płytach ale szukam jakieś wypożyczalni bo nie chce mi się ręcznie tego jechać Jutro przekręce do kumpla bo miał kupować a siedzi aktualnie w de to i na co mu
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 A tak przy okazji z ciekawośc... to kiedy te skrzynie automat w audi przestały być awaryjne?... W B7 czy C6 już są ok?6hp( b7-c6) są już mocniejsze.......ale i droższe w serwisie
SebaMC Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Co manual to manual..chyba że mały-pewny przebieg, takie moje zdanie
egon47 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 15 Maja 2015 przez egon47
Multis Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Siema z rana ... Ja już mam weekend... Już walą... Wysłane z taboreta G3
neimaD Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jedzie ktoś jutro na Herkulesa? z mądrego telefonu
Rekomendowane odpowiedzi