Polko_V Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 I jak będzie Kto dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja będę, porozsyłam zaraz smsy Info jest takie, jest lipa a nie spot, odpadli: Miron, Egon, Dydo, Ci się odezwali, reszta cisza, moooże będzie Polko, pewniaków mamy 4 więc nie wiem czy to ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 [emoji107] [emoji90] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja niestety też odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja bym był, ale widać na darmo moje zapierdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalanie za kosiarką , bo jazda to nie była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 hi: Panowie potrzebuje speca co mi odblokuję radio wyciągnęlismy aku i radio domaga się kodu Pacjent opel Zafira A Ktoś coś Z tego co wyczytałem to trzeba coś wyciągnąć z epromu Ale co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortiis Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czyli nikogo nie będzie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja będę, porozsyłam zaraz smsy Info jest takie, jest lipa a nie spot, odpadli: Miron, Egon, Dydo, Ci się odezwali, reszta cisza, moooże będzie Polko, pewniaków mamy 4 więc nie wiem czy to ma sens Ja nie dostałem esa kolega za czopka śliw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja odpisałem na esa z samych nimiec z Mironem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi85 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czyli nie ma co z Rudy Śląskiej sie fatygowac jak lipa z frekfencja... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Za to może ktoś jedzie w niedziele na automaster show? ? ? naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja odpisałem na esa z samych nimiec z Mironem ...Jest zakup wozu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Właśnie blisko stoi R8 Roadster w kolorku czerwonym krwistym.... Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja będę, porozsyłam zaraz smsy Info jest takie, jest lipa a nie spot, odpadli: Miron, Egon, Dydo, Ci się odezwali, reszta cisza, moooże będzie Polko, pewniaków mamy 4 więc nie wiem czy to ma sens Ja nie dostałem esa kolega za czopka śliw.... Gdybyś miał auto to bym napisał Ale, na przyszły piątek WSZYSCY czyli jakieś 20 osób potwierdziło że na pewno będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja będę, porozsyłam zaraz smsy Info jest takie, jest lipa a nie spot, odpadli: Miron, Egon, Dydo, Ci się odezwali, reszta cisza, moooże będzie Polko, pewniaków mamy 4 więc nie wiem czy to ma sens Ja nie dostałem esa kolega za czopka śliw.... Gdybyś miał auto to bym napisał Ale, na przyszły piątek WSZYSCY czyli jakieś 20 osób potwierdziło że na pewno będzie! Było by gdyby nie ciula z allegro który mi złe koło pasowe wysłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No to szybko ogarnąłeś temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ...no nie...dobry jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Kwestie malowania zostawiam na przyszły tydzień ale tak to na chodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi