Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :hi:

cze Guru

auto oddane do D4rk'a , jutro odbiór już w gazie :)

pytanie - będzie ktoś w piątek mi wstanie zrobić logi ?? ja się pojawie na spocie , ale tak dopiero 20:30-21:00

Hej, pogadam z Piterra jak przywiezie kabelek, zrobię Ci logi, ja jeszcze swojego nie zamówiłem...

Musze tylko znaleźć gdzieś co się u Ciebie mierzy i jakie grupy...

będę wdzięczny Krolu , tylko jak już pisałem , dotrę gdzieś przed 21 dopiero...

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pelex wrócił i tylko dwie osoby go zauważyły :nabijasie:

a co Komitet Powitalny byś chciał :evil:

lepiej jak możesz to mi ten taboret pasażera przywieź w piątek (celem wymiany tapicerki siedziska)

Miron ta miejscówka to trzeba obok NGK Ceramics poszukać, ale ten filmik był robiony 1,5 roku temu tak że chyba teraz jest tam pewnie więcej hal fabrycznych.

Widzę że Krolu i Kris chcą coś ode mnie :gwizdanie: :naughty:

zaś flacha :drinks:

:PB98: :PB98: :PB98: :PB98:

Opublikowano

Pelex wrócił i tylko dwie osoby go zauważyły :nabijasie:

a co Komitet Powitalny byś chciał :evil:

lepiej jak możesz to mi ten taboret pasażera przywieź w piątek (celem wymiany tapicerki siedziska)

Miron ta miejscówka to trzeba obok NGK Ceramics poszukać, ale ten filmik był robiony 1,5 roku temu tak że chyba teraz jest tam pewnie więcej hal fabrycznych.

Widzę że Krolu i Kris chcą coś ode mnie :gwizdanie: :naughty:

zaś flacha :drinks:

:PB98: :PB98: :PB98: :PB98:

ewentaulnie Kubuś i to max bananowy , co by cię w alkoholizm nie wpędzać , jak za każdą pierdółkę ma być flaszka :>

Opublikowano

Kris nie pękaj

jak mogę to pomogę i to nieodpłatnie (powinieneś to wiedzieć jak jesteś Elyta )

a nr konta wysłałem Ci na PW :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale kubusia też przełknę :nabijasie:

Opublikowano
:hi: Po raz drugi
Opublikowano
:hi: siemacie z wieczorka u mnie w robocie zrobily sie mini spoty A4 moja b7 i dwie b6 wszystkie srebrne calkiem niezle to wyglada na firmie
Opublikowano

Apropo nr konta:

Pamięta ktoś jaki nick ma nasz kolega Piotr?? był z nami na paintballu z taka blondynką muszę mu PW wysłać... a nie pamiętam nicku ...

Opublikowano

:hi: siemacie z wieczorka u mnie w robocie zrobily sie mini spoty A4 moja b7 i dwie b6 wszystkie srebrne calkiem niezle to wyglada na firmie

Burżuazja :kox:

Opublikowano

apropo jak juz to chcialem sie zapytac co tam z naszym nastepnym paitbalem czy bedziesz moze cos krolu jeszcze organizowal bo sie mnie znajomi pytali a i sam bym sobie jeszcze postrzelal[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 19:25_________________________________________________

Burżuazja :kox:

a tam zaraz burżuazja poprostu audi im zaszczepilem i sie przyjelo[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 19:29_________________________________________________no ja widze ze my tez terrorystow mamy w ekipie :kwasny::decayed:http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_ahu_uszkodzony_panel_klimatyzacji-t93354.0.html;msg1050535;boardseen#new

Opublikowano

Diaman apropo paintballa :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: "paintball sląski" :evil:

Opublikowano

....................................................

Tempomat uruchomiony :tongue4:

Opublikowano

Miałeś tylko kropkować :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Uwagab zaraz pojawi się jeden ze "Starych Herbatników" vel Sparki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

z miasta świń samców - Knurowa :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

......

Opublikowano

......

:polew::decayed:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 19:45_________________________________________________Ps. Miałeś mi wpłacić 500 zł na konto :przebiegly::naughty:

Opublikowano

......

Pelex:

..... ...... .. . ..... .......????

Opublikowano

Maniek nie rób mi tu takich kresek z tych kropek [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 19:47_________________________________________________Qfa Pelex stał się niemową :polew: :polew:

Opublikowano

Ty patrz Krolu i Pelex znaleźli wspólny język :polew: :polew:

Opublikowano

......... Krolu :hi:

I całej reszcie też