egon47 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Ale się rozpisaliscie ale wszystko przeczytałem. Odnośnie mojej osoby tez jestem za Audi dobrze się w tym aucie czuje i puki B8 nie stanieja to nie zmieniam mojej B6. Ostatnio jeździłem od teścia vectra C 2005r i napewno bym się nie zamienił na ten samochód w środku tandetny plastik i fotele zero wygody. A Odnośnie forda mój kuzyn miał Audi a6 C5 2003r awx rok temu zmienił na forda mondeo 2010r ostatnio z nim gadałem i powiedział co audi to audi i nigdy więcej forda. PS. Sam mam teraz drugie auto Opla astre:D
Tomi_81 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) No trochę tego było do przeczytania, ale i ja przeczytałem osobiście jak dla mnie to nie wiem czy bym się pchał w kolejne auto 8-10-letnie trzeba to sobie szczerze powiedzieć auta się teraz produkuje nie po to by jeździły 15-20 lat. Tylko z drugie strony na nowe też mnie za bardzo nie stać także wszystko sprowadza się do zarobków jakbyśmy godnie zarabiali jak w innych krajach tej dyskusji by nie było. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Tomi_81
Mario22 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Egon dzieki za pomoc Naciapane z Z2
egon47 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Spoko niema sprawy a jaki wzmacniacz kupiłeś i woofer Edytowane 16 Listopada 2015 przez egon47
Mario22 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Wzmak blaupunkt 4 kanałowy i skrzynia magnata bs30 800W tylko na razie mam podłączoną samą skrzynie bez przodów ale myśle zaraz to ogarnąć Naciapane z Z2
egon47 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Miałem pierwszy wzmacniacz z blaupunkta i po roku się spaliły końcówki mocy takie miałem problemy z odzyskaniem kasy ze masakra pół roku się to ciąglo nikomu nie polecam tej firmy. Później kupiłem z Mac audio na końcówkach mocy magnata i ten mogę śmiało polecić Edytowane 16 Listopada 2015 przez egon47
Mario22 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja mam używke starej daty. Problem tylko że w radiu mam jeden kpl czinczy a nie dwa Naciapane z Z2
egon47 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 To kup dwa rozgałęzniki i wtedy będziesz miał wyjścia na dwa czincze tak miałem w b5 I rozgałęzniki daj przy wzmacniaczu żeby nie ciągnąć dwóch kabli bez sensu
Mario22 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 No ok tylko wtedy nie mam sterowania subem Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Pytanie czy wtedy sub nie będzie za słaby ciężko powiedzieć jak lepiej Naciapane z Z2
tomaszstn Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Haha oj,tam.pucek o gustach się nie dyskutuje... To tak samo jak.miron ma a5 i ładuje w to kase a ja w tej cenie bym wolał focusa rs... Takego... Naciapane z Z2 Brałbym Kumpel ma ST-ka zrobionego na 450KM, masakra jak to jedzie Ale ten ładniejszy, choć silnik słabszy: http://images.cdn.autocar.co.uk/sites/autocar.co.uk/files/styles/gallery_slide/public/focus-rs-web.jpg?itok=6sPiLGm6
walada1987 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Witajcie panowie czy spot w ten piątek się odbędzie czy jeszcze niee wiadomo ? Edytowane 16 Listopada 2015 przez walada1987
Mario22 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Haha oj,tam.pucek o gustach się nie dyskutuje... To tak samo jak.miron ma a5 i ładuje w to kase a ja w tej cenie bym wolał focusa rs... Takego... Naciapane z Z2 Brałbym Kumpel ma ST-ka zrobionego na 450KM, masakra jak to jedzie Ale ten ładniejszy, choć silnik słabszy: http://images.cdn.autocar.co.uk/sites/autocar.co.uk/files/styles/gallery_slide/public/focus-rs-web.jpg?itok=6sPiLGm6 Tomku to już nowa buda i inna cena ale fakt faktem ładniutki. Ogólnie focus RS czy nawet fiesta RS to są moje typy auta sportowo lansiarskiego... Tylko wiadomo fiesta troche mała a z drugiej strony przy jednym bajtlu... I w tym przypadku tłumaczenie że nie bo to ośka jest mało ważne...Naciapane z Z2 Edytowane 17 Listopada 2015 przez Mario22
Multis Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Miałem pierwszy wzmacniacz z blaupunkta i po roku się spaliły końcówki mocy takie miałem problemy z odzyskaniem kasy ze masakra pół roku się to ciąglo nikomu nie polecam tej firmy. Później kupiłem z Mac audio na końcówkach mocy magnata i ten mogę śmiało polecićBzdury. Końcówka mocy to nic innego jak para tranzystorów. Najczęściej wszędzie to samo. ST albo toshiba. Ze padło, pech. Albo za duże wymagania użytkownika. Albo porostu defekt. Zdarza się. Nawet w dobrych wzmakach układy kontroli temperatury to porażka i potrafi sypnac dymem... A ze problem z odzyskaniem kasy to już czynnik ludzki... Edytowane 17 Listopada 2015 przez Multis
Mario22 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Siema z rana. Multis ty jesteś magik to jak według ciebie lepiej... Sam sub pod wzmacniacz czy sub i przody na rozgałęzionym czinczu?? Bo w radiu mam tylko jedną pare czinczów... Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi