Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam wszystkich w Nowym Roku B9 fajne.Jak dobrze kojarzę Tomku to ta akcja z BMW była na drodze w kierunku Jankowic i Jastrzębia/Wodzisławia.Arturoo jechałeś u siebie 30.12 po 15 ul.Piłsudskiego?Zatrzymywałeś się chyba na chwilę przed skrzyżowaniem z Warszawską za Rossmannem a ) możliwe..czasem przemieszczam się przez moją wieś b ) ale zatrzymywałem się bo było czerwone ,czy tak bez powodu ...bo jak bez powodu to muszę sprawdzić ,czy lekom ,które biorę nie skończyła się data ważności
mirek31071977 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie zauważyłem dokładnie ale chyba na końcu zatoczki autobusowej a nie na światłach .Może kogoś wysadzałeś.Nie zobaczyłem dokładnie bo musiałem jechać dalej.
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie zauważyłem dokładnie ale chyba na końcu zatoczki autobusowej a nie na światłach .Może kogoś wysadzałeś.Nie zobaczyłem dokładnie bo musiałem jechać dalej. pewnie jakaś blachara wskakiwała
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie zauważyłem dokładnie ale chyba na końcu zatoczki autobusowej a nie na światłach .Może kogoś wysadzałeś.Nie zobaczyłem dokładnie bo musiałem jechać dalej. pewnie jakaś blachara wskakiwała Chyba babcia w berecie
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Najlepszego w Nowym Roku ...i aby jakieś mody się tam Wam wykluwały
Rekomendowane odpowiedzi